Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

klerik 

všechny recenze uživatele

Vydarený vojensko-súdny triler. možno trochu prekombinovaný, ale stále funkčný. Herci si odvádzajú svoju robotu, atmosféra je slušná. Vo finále je pár vecí jasných už príliš skoro a dosť cítiť, že išlo o adaptáciu románu. Dávam štyri, aby bolo jasné, že ide o jednu z tých lepších ženských vyšetrovačiek. Asi najlepšie krimi s Ashley Judd v hlavnej úlohe.... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dvojice scénáristů Yuri Zeltser a Cary Bickley vzala to „nejlepší“ co nabízí seriál J.A.G. a dali dohromady tento produkt. Ne, tak hrozné to možná nebude, ale syndrom „podělaného konce“ se bohužel musel projevit i tady. Snad jako by si tvůrci neuvědomovali, že není nutné diváka „rozdrtit“ závěrečnou pětiminutovkou. A těch (dohromady) deset minut, díky kterým by na konci vznikl jeden velmi nelogický fakt, by šlo lehce vystřihnout. Režisér Carl Franklin se s filmem moc „páře“. S naprosto zbytečnou frázovitostí vypráví děj pomalu – i když je pravda, že ne rozvlekle – a zapomíná na to hlavní na diváka. Na tomto filmu se nedá najít nic, čím by dokázal zaujmout a zapůsobit. Stokrát provařený námět zahraničního průseru americké armády, právnické zápolení, divná tajemství, prochlastaný veterán, který se dokáže vzchopit Ne, děkuji. I když jsem zapomněl na herce. Hlavní trio Ashley Judd, Morgan Freeman a Jim Caviezel se snaží co jim síly stačí, ale co je jim to platné, když hrají v tak špatném filmu. Ano, High Crimes je ten typ špatného filmu, díky kterým si vždycky uvědomím, jak dobrý film je Rules of Engagement , Williama Friedkina. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný film ze škatulky soudních dramat, při nichž vylézají na světlo utajované armádní, vládní či jiné machinace. Škoda jen, že každý okamžik filmu je tak zoufale předvídatelný (za předpokladu, že už jste pár filmů v životě viděli) a vše korunuje zbytečně přepálený konec. Jednou koukatelné, vracet se k tomu však určitě nebudete. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Kdo chce tento film srovnávat k seriálu JAG, měl by ho rovnou na začátku vypnout a jít se projít ven. Pak se s čistou hlavou vrátit a podívat se na obojí znovu. Tento film přesně vystihuje ty, kteří se u hodnocení snaží akorát najít myšlenku a koukají na filmy jen tam kde nějaká je. Přitom je docela napínavou a zajímavou podívanou od začátku, pouze se zkaženým koncem, ovšem to je jak říká uživatel T2 nic nové u režiséra Franklina. Film patří spíše k průměru,ovšem za postavu a ztvárnění Freemana se na něj stojí podívat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Alkoholu příležitostně holdující Morgan Freeman nenosí sněžnou slepotu způsobující námořnickou uniformu a odmítá si dvakrát denně holit tvář jako Harmon Rabb, přesto v této místy obstojné variaci na JAG, či Pár správných chlapů se mi zdál právě on tím správným. Pár však dělají minimálně dva a jelikož Caviezelovy oči raněné laně na mě neplatily, dalšího takového jsem už ve Franklinově filmu nenašel (a to počítám i A.Judd). Snaha o překvapivý závěr vyzněla dosti křečovitě a popřela logiku veškerého předchozího dění. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama