Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úspěšné komedii Men in the City (Muži ve městě) zkoumalo pět mužů z Berlína své vztahy, lásky a práci. Režisér Simon Verhoeven připravil pokračování, ve kterém se znovu setkává vtipná pětice – můžete se však těšit na ještě humornější situace a současně sympatizovat s jejich vztahy a vývojem kariéry. Justus von Dohnányi se snaží napsat hudební hit, Til Schweiger se pokouší najít lásku, zatímco uklidňuje ego skladatele. Christian Ulmen by rád přišel na to, jak zvládat manželství i byznys a Florian David Fitz tápe, kam vlastně zapadá. Moderní mužská satira Sexu ve městě je plná vtipných scén. A pozor! Rozhodně si nenechte ujít závěrečnou titulkovou část! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

pm 

všechny recenze uživatele

V podstatě typická dvojka, vyvařující původní film, s předvídatelným dějem. S jednou křečovitou zápletkou a s jedním výborným fórem. No, mám-li být spravedlivá, ne až tak stupidní....na rozdíl od pokračování Bridget, například...kde dalšího filmu se slušně řečeno děsím. Proto zaokrouhleno nahoru. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Jedničku som videl, a nakoľko ma bavila, tak som si povedal, že si pozriem aj dvojku :). A ono... Ono to nebolo vôbec špatné, v niektorých momentoch mi to pripadalo ešte lepšie, premyslenejšie, hlbšie. Niektoré momenty zase navodili smiech, ale celkovo, ten neskutočný feel good pocit (na ktorý som bol zvyknutý už z jednotky) pretrváva aj v dvojke. A zostávajú aj postavy (Til, Justus a Christian nesklamali :)), ktorých príbehy sa ďalej rozvíjajú (+ sem-tam nové postavy - potešila najmä krásna Mina Tander), a ono je to len dobré. S hodnotením som pôvodne chcel ísť na 3* (hudba tentokrát nebola taká výrazná), ale tie pozitívne pocity a celkovo pozitívne posolstvo (pozitívna energia, jak hovoril Bruce? :D) sú lepšie jak v jednotke, preto dávam 4*. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ani dvojka nebyla špatná. Pokud jste si po prvním dílu udělali obrázek, jak se osudy šestice mužů ubírali dál, tak máte možnost srovnat s tímto filmem. Vsadím se, že vás překvapí. Bylo to příjemné pokoukání, ale nemělo pro mě ten správný "drajf", chvílemi jsem se nudila a proto jdu s hodnocením mírně dolů. Za mě by to chtělo prostříhat. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Srdce mužů, kteří se po předchozím díle, kde se hledali, už touží usadit, patří k průměrným, nepříliš vtipným, ale naštěstí i nepříliš trapným komediím. Takže se to zhlédnout třeba k žehlení nebo lepení letadýlek, aniž by při tom divák utrpěl citelnou újmu. Trošku legrační je německý kýčovitý popík v podání teplého a přátelského interpreta, který sice nemá mozek, ale má srdce. Film si z téhle muziky dělá srandu, ale zároveň ji i trochu uznává. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě vlastně nalákal Til Schweiger. Pustil jsem televizi a najednou tam tenhle kousek začal, no tak jsem si namazal žvanec a jal se sledovat další německý film. Poslední dobou už jsem jich shlédnul překvapivě docela dost. O filmu jsem vůbec nic nevěděl, takže jsem ani netušil, že už je to druhý díl. Film je to dost bláznivý a chvílemi dost připomíná amatérismus německých komedií, kvůli kterým si doteď plno lidí myslí, že německý film je špatný. Každopádně na druhou stranu jsem se zasmál a to docela dost upřímně, takže proč ne. Holt i my chlapy si občas musíme vylejt srdíčka, protože to, co z nás v tomhle filmu dělaly ženský, to prostě nemělo obdoby. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama