Reklama

Reklama

Mladou a ambiciózní Sarah Moss (Brit Marling) najímá elitní soukromá tajná služba a ihned jí zadává nebezpečný úkol. Musí v utajení proniknout do anarchistické aktivistické skupiny s názvem "The East" a zúčastnit se útoků na šéfy korporací, kterým bez trestu procházejí zločiny proti lidskosti. Čím více ale aktivity skupiny rostou, tím více se život Sarah ocitá v ohrožení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

3497299 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hloupý film už jsem věru dlouho neviděl. Nesmyslný scénář, psychologická hlušina a emocionální debilita prvoplánově využívající černobílého vidění světa, v němž figurují zlé korporace vypouštějící beze studu arzenik na malé děti a na druhé straně uvědomělé milionářské dcerky a hodné agentky s přesvědčující silou Derrena Browna. Klišé, nuda, šeď. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Nemám problém s naivitou snímku či s jeho nedostatky (má je, pravda), to podstatné pro mne zůstává, co nám chce sdělit a s tím souzním (sic volím jinou cestu).. Naladila jsem se okamžitě, ta parta podivínů, co dává všanc vše, mě zaujala, smýšlením, postoji, chováním k sobě navzájem, čistě pocitově.. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Alexander Skarsgard a Ellen Page - dva dôvody, prečo som na snímok takmer okamžite vrhol, dokonca aj bez prečítania obsahu a priebežného skúmania ala "či ten film vôbec za zhliadnutie stojí". A či stál? Stál. Teda film. Nič iného nestálo, to by počas 116tich minút muselo byť obnažené aj ženské telo a nielen Alexova holá prdel. No, ženy sa určite potešia, o to pokoj, ja im doprajem. Čo sa príbehu týka, o originalitu niet núdze. Síce story v štýle agentka infiltrujúca určitú skupinu porušujúcu zákony tu už bola mnohokrát. Ale ekoteroristi? Spoločné nažívanie s prírodou? Izolácia od spoločnosti? Priznám sa, že táto myšlienka grínpísákov berúcich spravodlivosť do vlastných rúk ma pomerne oslovila, i keď sa osobne medzi žiadych bojovníkom proti farmaceutickým firmám neradím, hlavným hrdinom som s radosťou držal všetky palce (a nielen preto, že slečna Pageová je rozkošná a pán Skarsgard veľký sympoš). ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Když jsem včera ráno posnídal makrobiotickou stravu z popelnice paní Vraždimůry Konzumové, vůbec mě nenapadlo, že o tom někdo dokáže natočit film, byl bych se učesal páteří z makrely... škoda přece každé energie, hlavně pozitivní. Pokud je navíc konečný výsledek tak nudný, zaslouží si zakompostovat mezi hovna bratrů a sester ve zbrani a dál se o něm nešířit... napadá mě asi bžilion vejšplechtů, jak se vysmát ekologickým břídilům, ale byl by to stejně černobílý pohled na věc a stejně fašisticky tendenční, jako tahle východní pitominka. Tedy se nebudu pouštět do rozborů, co na světě změnit, aby nám všem bylo líp...no, dredy to nebudou, miláčkové. Tedy film je v rámci žánru neskutečně slabý, doporučuji recyklovat. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Ostře politický film, který se vám bude líbit/nelíbit podle toho, na kolik je vám blízké/cizí jeho téma - tedy ekologický aktivismus/terorismus. Spoluautorka scénáře a představitelka hlavní role, Brit Marling, je hlavní devízou díla, režisér Zal Batmanglij však postrádá formální vynalézavost a eleganci jejího druhého spřízněného tvůrce, Mikea Cahilla. 70% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Velkého světla filmařského štábu osvětlovačů si lze všimnout v odraze Doktorových (Toby Kebbell) brýlí v okamžiku, kdy během jízdy automobilem popisuje Susan (Brit Marling) v krátkosti svoji historii. (Conspi)
  • Jedná se již o třetí spolupráci režiséra Zala Batmanglije a herečky Brit Marling, který spolu spolupracovali na do té doby všech režisérových počinech. (Itar)

Reklama

Reklama