Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

Frgy 

všechny recenze uživatele

Redneck brothers jsou sympaťáci.... Co se týče příběhu má to spád a taky dacana jménem Billy Bob Thornton, kterému hlavní „hrdinové“ odcizili dítě, za což dostali zaplaceno od Celeste (Eva Longoria). Samozřejmě jak už to tak bývá dacan Billy Bob by rád dostal dítě zpět .... značně nasrán a toužící po krvi vysílá za chlapci sexy zabijácky kočky ,pár indiánů se zálibou ve skalpování a bandu nasranejch negrů. Krasojízda může začít. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

S tou „komédiou“ to nie je až také horúce, ale zo scenára jednoduchého ako návod na použitie nafukovacieho televízora sa menej známemu režisérovi Barry Battles(ovi) podarilo vypoďkať pomerne zdatné akčné B-čko, ktoré poteší oko diváka slintajúceho po odľahčenom žánri. Film nie je určený pre hľadačov hlbokých myšlienok, lovcov hlavolamov a odporcov masturbácie pri neinteligentnej zábave. Trošku to preženiem a povýšim dielku rating. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Some fuckin' great redneck action commedy! Tahle jižanská akční komedie (nebo spíš groteska?) mě neskutečně potěšila. Vynikající herci, skvěle ujeté hlavní postavy, spousta krve, střílení, vidláctví a nečekaně i trocha filozofie nebo osobního dramatu, chcete-li. Takhle napsaný to vypadá jako eintopf, kterej na první dobrou vypadá jako řádně zahuštěné projímadlo, nicméně opak je pravdou a před námi leží lahůdka na příjemné nedělní dopoledně plné hlášek, ujetého humoru a pár tun střeliva. Me likey! Ya-hoo! 85%! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Taká akčná buraniáda. B.B. Thornton je v pohode, Longoria je neskutočne sexi. Občasto má dobré akčné scény. Hlavné trio strieda sympatickosť s otravnosťou (to bohužial častejšie). Čo ďalej. Občas je to vtipné (50% vtipov prezradená v trailery). Tiež sa mi páčil nápad s neštandardnými komadami nepriateľov (Indiáni, sexi kočky). Ale ako celok slabota. Tak 50%. Hodím mincou. Smola (za 2*) ale je to presne medzi dvoma a troma hviezdami. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama