Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu dost starej ani znuděnej na to, abych si neužíval a s kamarády nostalgicky nevzpomínal na hovádský eskapády legendární svaté Trojice Clarkson - Hammond - May. Cestovka Top Gear totiž nestárne, ale naopak zraje jak neodolatelný čajíček o páté. Tohle totiž není jen obyčejnej pořad – Top Gear daleko přesahuje rámec televizní zábavy a entertainmentu... a to říkám jako člověk co nesnáší auta. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem zrovna moto fanoušek, tak mám velkou slabost pro porci britského humoru, který potřebuji včas a v přijatelné dávce dodávat. V tomto pořadu, který nemá nouzi o všelijaké srandičky a sem tam i nějakou tu moto zajímavost - je snad všechno. Tři kolegové, dá se říct, že přátelé dělají něco, co je baví a díky těm penězům, které vydělávají se vrhnou i na neskromné nápady jako jsou lokomotivy vyrobené z aut, nebo auta v životní velikosti na ovládání. Nemám sice za sebou všechny díly, ale viděla jsem jich spoustu na to, abych si Top Gear dovolila pasovat na jednu z mých oblíbených kratochvílí :-). ()

Reklama

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Řikal sem si, že po takový době budou mít jednotlivé seriály klesající tendenci, ale každý další díl je prostě zase pecka jako prase. Když sem viděl jak podfoukli australský Top gear ve sprintu tím, že namontovali motor z jaguara xj220 do dodávky, tak sem se fakt málem pochcal smíchy. Na to pozval Jeremy Borise Beckra a ten řikal Stigovi Štig, pěkně po německy, Jeremy jenom čuměl a vůbec nevěděl o čem Boris mluví. Plnej počet, jinak to prostě nejde. ()

rejvn 

všechny recenze uživatele

Amerika má Chucka Norrise, Británie má Stiga :) Miluji auta, miluji britský humor... spojíme-li to dohromady, máme tady vinikající seriál který vás vždy něčím zaujme i když zrovna nejste fanda do aut, Speciály jsou vyloženě třešnička na dortu. Varuji - je to velice nakažlivé a nikdy nezůstanete u jednoho dílu. ()

ratchet 

všechny recenze uživatele

Výborný motoristický magazín, kde se opravdu něco dozvíme o autech a s humorem. Po každé, když dokoukám díl tak se směji ještě ráno. Jejich výborné hlášky, zábavné speciály nebo legrační úkoly s auty jsou boží. Tito tři kašpaři dokážou opravdu pobavit. Škoda, že se Top Gear rozpadl a nemůžu sledovat tyto šílené dobrodružství. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Autá desaťročia podľa Top Gearu:
    1990-1999 - Ford Escort RS Cosworth
    2000-2009 - Bugatti Veyron (m.a.t.o.)
  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)

Reklama

Reklama