Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jedinečný pořad! Předtím jsem akorát poznal spoustu modelů aut podle karosérie, popř. uspořádání světel a chladiče, pořád však nejsem odborník. Ale to nevadí, trojice moderátorů tomuto pořadu dala svou tvář. Užívají si to, čerpají z vlastních zkušeností a dělají to čistě ze svého zájmu o motorismus, k tomu ještě se skvělým humorem a divákovi doslova otevírají nenuceně nové světy. Jednu dobu jsem se na to díval pravidelně na Prima Cool (tehdy, když to byl ještě výborný kanál a ne druhá Nova Cinema) a těšil se, že se s Jeremym Clarksonem, Jamesem Mayem a Richardem Hammondem zasměju a dozvím se něco nového. Taky jsem zbožňoval ty závody i soutěže. Děkuji, pánové. A pokud jde o novější díly s novými moderátory, nevím, do jaké kategorie spadají, ale neviděl jsem ani jeden díl a v současnosti nemám zájem. ()

Vrata88 

všechny recenze uživatele

Tohle je nádherná ukázka jak se dá prakticky z každého tématu udělat přitažlivý pořad. Nikdy mě pořady o autech nebavily ale tohle je prostě dokonalý. Nezmeškal jsem ani jeden díl a dívám se na to dál. BBC na tom nešetří a to je dobře, radši si ani nepředstavuju kolik každý díl stojí. Je to vtipné, má to nádherné záběry (jak aut tak krajiny) a je to prostě boží. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Autům příliš neholduji, byť mi řidičský průkaz nechybí. I když mě tedy nechávají novinky ze světa automobilismu chladnější než ostatní příslušníky stejného pohlaví, nutno uznat, že autoři Top Gearu odvádějí svou práci velmi kvalitně a ukazují, že i recenze na auta mohou být podávána velmi zajímavě a netradičně. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemá chybu :D žádný náš ani zahraniční pořad o autech se tomu absolutně nevyrovná. Top Gear má tak parádní ideu a nápady. Na to se dá koukat, i když vás motosport vůbec nezajímá.. Navíc Clarkson, Hammond a May tvoří skutečně harmonický pár ... no, ten, kdo to zná, tak mu bude asi ta poslední věta znít šíleně ;D ()

67891234 

všechny recenze uživatele

Miluji auta. A v žádném jiném seriálu nenajdete takové supersporťáky jako v tomhle. A ta dokonalá trojce, která to dělá s až neuvěřitelným humorem. Právě od roku 2010 se zvedla kvalita od minulých dílů, které byly poněkud slabší a méně bláznivé, ale furt bych jim dal 5 hvězd. Ale poslední dobou šla kvalita o malinko dolů i u těchto sérií po opravě studia a přejmenování na Top gear 2010. Chybí mi třeba srovnávací tabule nebo komunikace s publikem, která byla vždy nejhumornější a i divácí ve studiu skučeli radostí. Asi nevíte o čem teď mluvím, ale zasvěcení vědí. A ještě jeden poznatek na konec. I moje sestra, která doslova nesnáší auta, tak řekla, že je to fajnový seriál. A to už stojí za zhlédnutí. :D 100% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)
  • Raritou v rámci všetkých televíznych talk show je, že žiaden divák, ktorý sa zúčastňuje natáčania v štúdiu nemá k dispozícii miesto na sedenie. (m.a.t.o.)
  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)

Reklama

Reklama