Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

majo353 

všechny recenze uživatele

Top Gear vznikajúci v rokoch 1977-2001 bol motoristickou reláciou takou, ako ich bežne poznáme. Až v roku 2002 prišla jeho reinkarnácia pod taktovkou Jeremyho Clarksona, ktorý z Top Gearu urobil program plný nadupaných superšportov, bláznivých testov a skvelého humoru. Prvá séria s Jasonom Daweom bola pojatá ešte trochu serióznejšie, ale príchod Jamesa Maya a vznik trojice s Clarksonom a Richardom Hammondom znamenal vytvorenie tej správnej chémie a Top Gear tým získal šťavu. Stále sa nájde dosť hnidopichov, ktorí tvrdia, že ide o zbytočnú reláciu, z ktorej sa nič nedozvieme o bežných autách a stojí veľa peňazí. Obľúbenosť Top Gearu po celom svete a z toho vyplývajúca sledovanosť však hovoria niečo iné. Práve tento typ programu ľuďom chýbal a získal si aj divákov, ktorí až toľko nefandia motorizmu. Väčšina chlapov má totiž stále v sebe malého chlapca a priznajme si, kto z nás sa ako malý chlapec nechcel preháňať na športiakoch a vyvádzať blbosti podobné tým v Top Geare? Trojica moderátorov si vlastne len plní detské sny a robí to takým skvelým spôsobom, že je neskutočne zábavné sledovať, čo zase vyvedú. ()

ratchet 

všechny recenze uživatele

Výborný motoristický magazín, kde se opravdu něco dozvíme o autech a s humorem. Po každé, když dokoukám díl tak se směji ještě ráno. Jejich výborné hlášky, zábavné speciály nebo legrační úkoly s auty jsou boží. Tito tři kašpaři dokážou opravdu pobavit. Škoda, že se Top Gear rozpadl a nemůžu sledovat tyto šílené dobrodružství. ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Jak bych to řekl... Nadupané káry mám rád, ale nebavily mě pořady o automobilech. Tedy až do Top Gear... Narozdíl od třeba takového autosalonu se zde soustředí téměř výhradně na drahé, nablýskané sporťáky a moderátoři nejsou nudní. U moderátorů bych se chtěl pozastavit, protože podle mě tvoří minimálně polovinu úspěchu tohoto seriálu. Trojce Jezza, Hamster a cpt. Slow je prostě skvělá. Nejen díky svému anglickému humoru, ale i díky tomu, jak si dokáží dělat srandu jeden z druhého a sami ze sebe. Sledování tohoto seriálu se tak stává zábavnou podívanou. Zapomenout nesmím ani na různé úkoly a mise po celém světě, za což vděčí velkému rozpočtu, který je opravdu vidět. 5* ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Já mám problém s něčím jiným... že mě nebaví to, o čem se tam mluví, ale to, o čem se tam mluví je udělané víc než dobře. A občas i mě zaujme nějaké téma nebo nějaký výlet moderátorů, třeba do Argentiny nebo Číny. Hosté bývají příjemní, Stig umí jezdit a zajímavé jsou i časy, které hosté ujedou. Mně to zkrátka přijde jako zajímavý dokument (jestli to je vůbec dokument :D) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Perfektní zábava se sehranou trojkou. Povýšeně ješitný Jeremy, ztřeštěné velké dítě Richard a flegmatický James servírují zábavu, při které si divák klade otázku, kde na ty blbosti chodí, a po celou dobu po sobě střílí třeskutě jízlivými poznámkami. Role každého z moderátorů se pěkně zdokumentovala v jednom z dílů, kdy soutěžili o to, kdo bude mít nejlepší obojživelné auto. Jeremy přijel suverénně s jakousi nadupanou károu, Richard s infantilní radostí poskakoval kolem těžkotonážní krabice a James si to spokojeně přihasil s jakousi obludností, ve které byl zapíchnutý stěžeň. Také dnes jsem viděl vypečenou disciplínu. Pánové si koupili co nejlevnější auta a pak každý vymyslel soutěž. Jednou z nich bylo nacpat do auta psa (což u takové Toyoty IQ šlo docela špatně, zvlášť když pes byl bernardýn), projet okruh co nejrychleji, ale zároveň tak, aby pes neměl touhu řidiče sežrat, a při dokončení úkolu se ještě zkoumalo, jak spokojeně či nerudně se pes tváří. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • V roku 2002 bol jedným z troch moderátorov aj Jason Dawe. O rok neskôr ho nahradil James May. (m.a.t.o.)
  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama