Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Řikal sem si, že po takový době budou mít jednotlivé seriály klesající tendenci, ale každý další díl je prostě zase pecka jako prase. Když sem viděl jak podfoukli australský Top gear ve sprintu tím, že namontovali motor z jaguara xj220 do dodávky, tak sem se fakt málem pochcal smíchy. Na to pozval Jeremy Borise Beckra a ten řikal Stigovi Štig, pěkně po německy, Jeremy jenom čuměl a vůbec nevěděl o čem Boris mluví. Plnej počet, jinak to prostě nejde. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Milujem túto relácia, lebo napriek všetkému nie je vôbec úzkoprofilová, ale aj zo mňa dokázala urobiť automobilového nadšenca. Jednotlivé diely, ale aj špeciáli sú zaujímavé, plné informácií a predovšetkým vtipné, zo skvelými hosťami. Nič z toho by však nefungovalo bez trojice špičkových moderátorov, ktorí cez všetky svoje rozdielne vlastnosti si pasujú ako zadok na šerbeľ. Milujem ich všetkých rovnako, ani jeden nevyčnieva nad ostatných, len sa skvelo dopĺňajú. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Televizní pořad s hlavičkou Top Gear se sice objevil na televizních obrazovkách už v roce 1978, nicméně do dnešní podoby tak jak ji známe a milujeme ji Richard Hammond, Jeremy Clarkson a James May převedli až v roce 2002. Skvělé až někdy matoucí recenze aut, bláznivé crash testy a dech beroucí speciály, při nichž si moderátoři koupí ojetá auta a vyrazí na road trip napříč některou zemí a to vše v podání skvělého tria moderátorů, bez nichž si většina fanoušků a ani já už dnešní Top Gear neumí ani představit. Pro mě osobně je Top Gear nejlepší motoristický televizní pořad na světě. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Obrovský úspěch tohoto pořadu měl dokonce za následek ovlivnění prodejnosti jednotlivých automobilů. (Cheeker)
  • Top Gear není jen úspěšným televizním pořadem. Obdobného ohlasu se dostalo i stejnojmennému magazínu, který je nejprodávanější časopis o autech ve Velké Británií. (silebis)
  • Stiga, testovacieho jazdca Top Gearu, si "zahrali" traja pretekári. V rokoch 2002 – 2003 to bol Perry McCarthy, jeho identita však bola odhalená, a preto musel byť Stig odetý do čiernej kombinézy zabitý. V roku 2003 jeho miesto zaujal "biely" Stig v podaní Bena Collinsa, ktorému v roku 2010 vyšla autobiografia, kde odhalil Stigovu totožnosť. Kto stvárňuje Stiga v súčasnosti zatiaľ nie je známe. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama