Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Auta mě naprosto nezajímají. Ale Top Gear miluju celým svým srdcem ! :-) Film o autech pro motoritstické (ne)nadšence. Je to v podstatě i taková cestománie, obsahuje naprosto brilantní humor a potrefené nápady (předělat auto pro důchodce, vyrobit vlastní vůz, apod.) a především to moderují naprostí sympaťáci, kteří umí být i pořádní volové. (:D) Sledovat, jaké naschvály si na cestách dělají je asi nejlepší. I hvězdy "v autě za rozumnou cenu" mě neskutečně baví, obzvlášť rozhovory s oblíbenci. A The Stig, to je samozřejmě kapitola sama pro sebe. No, jednoduše nechápu, jak to někoho může nebavit. Asi jen lidi bez smyslu pro humor...Co zamrzelo, je způsob, jakým Top Gear (ne)musel skončit. BBC má u mě obrovský vroubek. ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Ano, skeče jsou umělé, situace naaranžované, děj vyšroubovaný, ale o tom to přeci není. Kam se poděly strohé testy aut, porovnávání common rail systemu, zařízení pro spouštění studeného motoru a nebo vychvalování kapalinového chlazení s menší tepelnou setrvačností? Vše je zabaleno do testování auta v netradičních podmínkách (kolikrát vám autem probíhá banda hasičů, přistává na střeše vrtulník, apod.) takže se auto-magazín mohl více přiblížit laičtějšímu publiku a odborníkům sledování ještě více zpříjemnit. ////////////////////////////////////////// Celému konceptu se vyhýbá osm speciálních epizod seriálu Top Gear: US Special (série 9), Botswana Special (série 10), Vietnam Special (série 12), Bolivia Special (série 14), Middle East Special (série 16), India Special (série 18), Top Gear Winter Olympics a Polar Special. ()

Reklama

Raimok 

všechny recenze uživatele

Pocházím z automobilní rodiny, takže tohle téma se u nás vždycky řešilo dnes a denně. Nejradši čtu časopisy o autech a moje nejoblíbenější knížka byla jednu dobu Katalog automobilů. Tenhle pořad určitě nemá ve svém žánru na světě konkurenci, ale oni z těch aut tady udělali něco, co se mi až zase tak nelíbí. U tohohle se lidi chcou jenom bavit, auta už tady ztrácí svoje kouzlo. Nemůžu dát plnou palbu. 82 % ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Bez Britů by to nebylo tak dobré. Pro toto tvrzení mám podklad! Podívejte se na americkou verzi ;-) Mimo jiné se na pořady o automobilech nějak nedívám, ale tohle... tohle je podívaná + auta a jiné dopravní a nedopravní prostředky. Trojce je vybírána snad tak, jako by byla už předurčena, protože k sobě nekompromisně padne. Díky za to, že se to dostalo i na naše kanály. Auta jsem začala možná milovat víc... ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Perfektní zábava se sehranou trojkou. Povýšeně ješitný Jeremy, ztřeštěné velké dítě Richard a flegmatický James servírují zábavu, při které si divák klade otázku, kde na ty blbosti chodí, a po celou dobu po sobě střílí třeskutě jízlivými poznámkami. Role každého z moderátorů se pěkně zdokumentovala v jednom z dílů, kdy soutěžili o to, kdo bude mít nejlepší obojživelné auto. Jeremy přijel suverénně s jakousi nadupanou károu, Richard s infantilní radostí poskakoval kolem těžkotonážní krabice a James si to spokojeně přihasil s jakousi obludností, ve které byl zapíchnutý stěžeň. Také dnes jsem viděl vypečenou disciplínu. Pánové si koupili co nejlevnější auta a pak každý vymyslel soutěž. Jednou z nich bylo nacpat do auta psa (což u takové Toyoty IQ šlo docela špatně, zvlášť když pes byl bernardýn), projet okruh co nejrychleji, ale zároveň tak, aby pes neměl touhu řidiče sežrat, a při dokončení úkolu se ještě zkoumalo, jak spokojeně či nerudně se pes tváří. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V Bolívijskom špeciáli, čiže v 6. epizóde 14. série, je na konci 43. minúty vidieť kameramana za autom Jamesa Maya. (Polcas)
  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)

Reklama

Reklama