Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (350)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jason tentokrát nevystavoval svoje namachrovaný tělo, ale musel ukázat, že umí užívat i obličejový svalstvo. A hele, ono to dobře dopadlo. Vojáka, stiženýho válečným syndromem, jsem mu bez problémů věřil a stejně tak polohu bezdomovce či alkoholika. Skvěle mu přihrávala Agata Buzek v roli jeptišky. Steven Knight svojí prvotinou určitě neohromil, ale rozhodně potěšil a určitě jeho režisérskou dráhu budu i nadále sledovat. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Stathama mám v akčných filmoch veľmi rád, no tu mi to prišlo až príliš cukríkovo vyumelkované a s patetizmom, ktorý fackuje. Nechýbalo tu nič, čo by snáď mohlo diváka rozplakať. Na všetko sa pamätalo: bezdomovci, charita, mníška čo dostala nové šaty... Na druhú stranu aspoň tá akčná stránka ušla, ale mohlo jej byť viac. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých TOP herců v pro něj velice netypickém filmu. Zde se uvádí žánr akční/krimi. Mě to teda přišlo spíše drama, místy i romantické drama. Každopádně ani zde mě Jason výrazně nezklamal a bylo to příjemné oživení jeho filmového repertoáru, ba dokonce jsem po všech jeho akčních filmech rád za tuto změnu. 75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů s Jasonem, kde se moc nenasmějete. Překvapivě tu totiž Jason nesype hlášky, ale co víc, nezabíjí tu ani tuny nepřátel, aby tím vyhnal alespoň samotnou akčnost filmu. Vše tu působí poměrně realisticky, když tedy přijmete, že si tu Jason začne s jeptiškou. Pořád je to ale jeden z těch citlivějších, vážnějších a opravdovějších akčňáků, kde není důraz na hlavní postavu, jako spíš na emoce, což působí poměrně nestereotypním dojmem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Pár súbojov je len z nevyhnutnosti, že tam hrá Jason. Celé je to vlastne béčko - žiadna originálnejšia téma tam nie je (bývalý vojak má z vojny traumu, jeptiška hľadá zmysel života), ale napriek tomu máte pocit, že pozeráte na zmysluplnú drámu. Niečo podobné dokázal kedysi ODTRHNUTÝ Z REŤAZE, akurát z postatne väčším množstvom akcie. Fakt nezvyčajný film. Z opatrnosti dám zatiaľ radšej len tri... ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)
  • Skoro celý film byl natočen v nočních hodinách. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama