Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle životopisné snímky ze studia Walt Disney prostě baví. Ano, je jasné, jak se to bude vyvíjet, je jasné, jak to dopadne, jsou zde momenty, které bych nejraději vystřihnul, ale stejně si to užívám a ty emoce prožívám. Navíc tentokrát si tvůrci skutečně vybrali zajímavý příběh, přičemž by mě nenapadlo, že běh může být tak zajímavý. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Muž sa presťahoval do chudobného mesta, v ktorom z neznámeho dôvodu vie dobre behať snáď každý druhý chlapec, avšak ich osud je predurčený tak, že skončia školu a tí najlepší môžu makať na poli a tí horší sa častokrát dostanú do väzenia, alebo do gangov. Pán Jim sa rozhodol, že ich predurčené osudy zmení a začal ich trénovať beh a je vidno, že mu to ide :) Celkom fajn natočená športová dráma, až na jednu zbytočnú dramatickú scénu sa mi to páčilo. Tiež bolo zaujímavé to, že na konci to nespravili tak dramatické, ako by to iné dramatické filmy spravili a tým vybočuje z davu :) ()

Reklama

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit jinak, jelikož jde jednoznačně o moje oblíbené téma! Sportovní téma, založeno na skutečných událostech, ano to je to, co opravdu můžu. Navíc mě velice překvapil Kevin Costner, protože už jsem ani nedoufal, že od něj uvidím jakýkoliv kvalitní film a tady byl opravdu velmi dobrou volbou. Na film se velice dobře koukalo, ani nevím jak rychle uběhnul a už šli závěrečné titulky. Navíc u těchto filmů, se mi dobře kouká právě na závěr, kdy člověk vidí jak to nakonec všechno pokračovalo, protože film už další události nemapoval. V tomhle případě 9 krát mistrem Californie, to je opravdu úctyhodný výkon na ex baseballového trenéra. Můžu všem jedině doporučit! ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Schematický športový doják z dielne najväčšieho filmového molocha na svete, ktorý nie je úplne prvoplánový? Stalo sa. Na Disney príjemne nekorektne realisticky zobrazená odvrátená stránka amerického sna. K tomu sympatický Costner, pachuť "podľa skutočnej udalosti" a overený cit pre funkčné veľkoplátnové emócie pani režisérky. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkný příjemný lidský příběh o začleňování do cizí kultury. O sport tu vlastně ani tolik nejde, ale i tak je sportovní historie městečka famózní. Někomu nemusí sedět americká hymna, ale byla zahrána skvěle. Někomu nemusí sedět tlouštík, co tak překvapivě běhá, ale zde to výjimečně nevadí, protože ta postava má z mnoha jiných pohledů hlavu a patu. Prostě takhle to má vypadat, když i fůra klišé je převálcována vykreslenýma postavama a příběhem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama