Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 2

Recenze (165)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že jsem měla obavy, když jsem viděla, jak se pomalu, ale jistě ujímá Kevin tréningu a začíná to brát vážně. Říkala jsem si, ajajaj to bude zase patosu a klišátek.......a bylo, ano v určité míře bylo. Ale mně ti kluci přirostli k tomu místečku, kde to v těle tluče a je to moc důležitý orgán mimo jiné i na disciplínu, kterou je běh. A když jsem na konci četla jak kdo dopadnul a viděla ty kluky v reálu, tak to bylo jasný jak facka, že půjdu o level nahoru. Kluci z McFarlandu byli jste prima parta, zdolávali jste nemožné, jen když namátkou vzpomenu na to ranní vstávání a pomoc rodičům, pak klusem škola a šup na tréning. To se nerozepisuji o ostatních nepříznivých okolnostech, v kterých byli a žili. A Kevin je stále stejně starý, nevím jak to dělá, kluk jeden? ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další ze zajímavých rolí pro Kevina Costnera,který ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla a i hraní.Příběh party mladíku ze školy na pomezí USA a Mexika o tom jak se s novým učitelem rozhodnout založit tým přespolního běhu a tím se na chvílí vzdálit od svého těžkého života kde už jako malý musejí pomáhat rodičům na poli.Běh pro ně znamená možnost dosáhnout úspěchu ,který do té doby moc nepoznali.Costner zde hraje učitele co dřív trénoval americký fotbal,ale potom co je to jediná škola kde ho vezmou se po anabázi se zkouškou uplatnit fotbal i zde nabídne jako trenér přespolního běhu a tak se mezi ním a sedmi chlapci vytvoří silné pouto,které vede k mnoha úspěchům.Navíc je snímek podle pravdivého příběhu.za mě celkově 85% a pět hvězd. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Amíci tyhle sportovní filmy prostě umí. Podprůměrný tým se pod vedením Kevina Costnera zlepšuje nejen výkonnostně, ale i povahově. Komu tohle stačí ke štěstí tak si určitě pochutná. Přiznám se že i pro mě byl zážitek sledovat sedmičku kluků, kterak poprvé v životě vidí oceán a blbnou v něm. Na druhou stranu tady není vše jen parádní a například casting Costnerových dcer se moc nepovedl. Manželka je učiněný anděl, manžela ve všem bezmezně podpoří a on přitom není věčně doma. Zkrátka rodina především! Zkrátit film o dvacet minut, tak přihodím hvězdičku. Tohle není Danny Diaz! 60% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Pěkný příjemný lidský příběh o začleňování do cizí kultury. O sport tu vlastně ani tolik nejde, ale i tak je sportovní historie městečka famózní. Někomu nemusí sedět americká hymna, ale byla zahrána skvěle. Někomu nemusí sedět tlouštík, co tak překvapivě běhá, ale zde to výjimečně nevadí, protože ta postava má z mnoha jiných pohledů hlavu a patu. Prostě takhle to má vypadat, když i fůra klišé je převálcována vykreslenýma postavama a příběhem. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Mám ve své podstatě rád sportovní filmy, viděl jsem jich hodně a tento mě hezky překvapil. Trenér našel tým běžců složený z latinoamericých chlapců, kteří jsou zvyklí tvrdě makat na polích, ale i tvrdě trénovat, nemají problém s kázní ani autoritou, ale vše berou s humorem a ve všem si najdou zábavu. Velice se mi líbil konec, že z této školy nebyla jen jedna generace běžců, ale že dosáhla úspěchů i v dalších letech. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama