Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní moderátorka Anne se už vzdala naděje, že potká muže, se kterým by mohla sdílet svůj přesně načasovaný život.. Chce dítě a rozhodne se tedy pro umělé oplodnění s tím, že ten pravý přijde až někdy potom. Později začne ze zvědavosti pátrat po identitě dárce. Lstí získá adresu a setká se hned se dvěma potenciálními otci. Jeden je dokonalý, s tím druhým je to horší. (Severský filmový podzim)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

perfektní ,dokonalý výkon všech herců.Lie Kaase jsem zaregistrovala v kriminálkách ošuntělého,zadumaného, vtaženého do sebe.Ale dokazuje,že je herecký chameleon.Jeho pojetí srandy je na Oscara.Vlastně tady byli všichni dobří ale on vynikl.Tohle je jeden z mála filmů včetně O kuřatech a lidech ,který si s potěšením pustím vícekrát.A to šídítko které úplně na konec zavěšoval nad postýlku :-))))))))to nevymyslí jen tak hlava.Takže scénář ,režie a je vidět, že když k tomu nezvou jiné státy, tak je to pecka.Nóbl kamera.Fakt jsem ržála nadšením! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Mile ulítlý film na téma: chci dítě, ale nemám chlapa, tak se nechám uměle oplodnit, ale pak mi vrtá hlavou, jaký asi je ten dárce a při jeho hledání narazím na pošuka, do kterého se nečekaně zamiluju. Nikolaj Lie Kaas mě během devadesáti minut přesvědčil, že má snad komedianství v krvi, jak skvěle zahrál potencionálního otce. A to jsem si ho dosud skoro nedovedla představit jinak než jako zádumčivého a nerudného policajta. Ani Lene Maria Christensen v hlavní roli nebyla marná. Navzájem sice tvořili trochu nesourodou dvojici, ale protiklady se přitahují a tady to platilo dvojnásob. Bavila jsem se skoro celou stopáž a toho si u komedií cením nejvíc. ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Nikolaj Lie Kaas v komediálnej úlohe. Nikolaj Lie Kaas vyzlečený. Nikolaj Lie Kaas s tetovaním na zadku. Odhliadnuc od všetkých uvedených pozitív tohto filmu musím konštatovať, že to bol čistý priemer. Nenásilný a milý hlavný hrdinovia, príjemný humor a všetky ďalšie, vyššie uvedené prednosti ho však u mňa posúvajú kúsok ďalej nad priemer, na úroveň príjemnej oddychovky, ktorú si kedykoľvek rada pozriem zas a znova a nahý Nikolaj s tým určite nebude mať nič spoločné! ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nikolaj Lie Kaas umí hrát, je všestranný. Možná má vše ulehčeno tím, že na dánském písečku se utkává a setkává jen se třemi, čtyřmi herci jeho kvalit. Veselá komedie s vděčným tématem s přiměřenou dávkou klišé. Co mě nejvíc zarazilo, byly reakce publika v kině Lucerna. Někdy mám subjektivní pocit, že se lidé nesmějí tak intenzivně, jak by měli, tentokrát to bylo naopak. Skupinka deseti, možná dvaceti lidí v sále se smála téměř nepříčetně. Buď si něčeho šlehli, anebo je Kaas tak rozparádil. Čert ví... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Neříká se, že výchova a všechno kolem má mnohem větší vliv než genetika?!“ - „Jo, to se říká…“ - „Paráda!“ - „…ale je to blbost. Geny rozhodují o všem.“ A Anne se za každou cenu snaží ujistit, že otcem jejího dítěte není nějaké nezodpovědné hovado…Očekávání jsem měl dopředu raději nízko. A vyplatilo se, snad i proto jsem si film tak užil. Už od úvodního vyšetření to byla pohodová záležitost. Pravda, zrovna sofistikovaná zábava se nekonala, ale to ještě neznamená, že jednodušší humor v tomhle filmu nefungoval, právě naopak. A prakticky pokaždé, když se Nikolaj Lie Kaas objeví na scéně, si krade film pro sebe, a jeho vysmátý buran mě upřímně bavil. Nutno přiznat, že scény s kolegy z práce byly často na hraně trapnosti (až za ní), v romantických chvílích filmu trochu dochází šťáva a závěr je na můj vkus až příliš hollywoodský, pořád je to ale fajn podívaná, u níž se dá docela slušně zasmát, tudíž ty slabší 4* ještě dám. „Je to ten největší kretén na světě!“ - „No, vystříkal se zadara do kelímku, takže...“ - „To ne. Dostávají 500 korun.“ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama