Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jeste horsi nez jsem dle traileru cekala, vtipy k uprimnemu zasmani se daji spocitat na prstech jedne ruky a zbytek filmu je vam stydnu za to, co tam predstavitele predvadeji "za vtipnost" Nemohla jsem se dockat az to konecne skonci... platit za listek do kina, tak chci vratit vstupne uz po 20 minutach... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně jak už bylo mnohokrát napsáno a řečeno...komedie s obrovským potenciálem,která ale to nejlepší a nejvtipnější ukázala v traileru.Oproti Šéfům je tohle pro Setha Gordona krok zpátky.Bateman působí po vtšinu času poněkud vyčpěle a Melissa McCarthy,která už párkrát dokázala,že umí být opravdu vtipná,jako by se ve filmech nedokázala vymanit z role toho rádoby vtipného a mnohdy spíš nechutného hobita.Co víc ke spokojenosti diváka nepřispívá ani stopáž.Viděl jsem dvou hodinový unrated cut a hlavně ve druhé půlce se snímek stával nepříjmeně zdlouhavým...60% ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon sa po dvoch rokoch vytasil s novou komédiou,u ktorej každý dúfal že naviaže na úspech a kvalitu Horrible Bosses. Tak sa nestalo. Pravdepodobne za to môže chabý scenár, ktorému chýba humor a ten pocit chabosti umocňuje aj super-nepodstatná "krimi" zápletka. Aspoň že to je fajn obsadené, i keď Melissa už začína trošičku liezť na nervy (som zvedavý kedy to eskaluje do budu kedy ju fakt začnem neznášať). Snaha bola - nevyšlo to, poďme ďalej. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Melissa je komediantka každým coulem, ale má neuvěřitelnou smůlu na filmy. Ona není špatná herečka! Za naprosto výborný vedlješák v Ženy sobě měla nominaci na Oscara a to to byla komedie podobného typu. Bohužel je však naprostá většina komedií, ve kterých se objeví trapná a dělá si srandu leda z jejího vzhledu. Ty vtipy opravdu nejsou nijak na úrovni a často tam vtipy jednoduše nejsou. Komedie bez spádu a s neuvěřitelně očekávaným dějem, bylo mi naprosto jasné, jak tohle dopadne. Bateman je sympaťák, ale naprosto neutrální herec, který mě nikdy moc výrazně neoslovil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak dlouhé a být tam méně toho výchovného balastu, bylo by to ještě zábavnější. Melissa je docela zábavná holčina, Jason tak nechutně unylý až se na tyhle role přesně hodí. Ale jo, v určitých scénách (seznámení v baru s kovbojem a následný přesun na pokoj v motelu, v restauraci "můj manžel je hasič") to bylo fakt zábavné. Já věděl, že ta nízká hodnocení jsou pro mě zaručenou zábavou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama