Reklama

Reklama

Tým slaví dlouho očekávanou svatbu, ale v jeho řadách je zrádce. Cayden James přinutí Olivera, aby se pokusil o neproveditelnou loupež. (Netflix)

Recenze (4)

Dave12345678 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda se mi velmi líbila. Konečně Rene, Dinah a Curtis odešli z týmu. Svatba Olivera a Felicity byla obsažena asi ve třetině celé epizody, což se mi zdá hodně. Bezvadný byl konec epizody, kde jsme mohli vidět všechny hlavní záporáky. Hodnotím 87%. ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se mi docela zas líbilo. Na mid season finále v pohodě, konečná sqadra bude ještě zajímavá a celkově to výjimečně uteklo bez nějakých hluchých míst. Ačkoliv teda začátek byl jak z jiného seriálu, ale jakožto melancholika mi to ani nevadilo. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně tvůrci sebrali trochu odvahy, "říznuli" do složení týmu a zamíchali kartami. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží a jak dlouho vedle sebe budou fungovat "team Arrow" a "team Arrow B" v rámci konkurenčního boje o to, kdo lépe "čistí" město. Taky jsme se dočkali úplného odhalení béčkové (ehm, nebo spíš céčkové?) quasi verze "legion of doom". Příště se vrátí Roy Harper, tak se snad kvalita epizod udrží alespoň na současné úrovni. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama