Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

sNeDy 

všechny recenze uživatele

Založit přes polovinu filmu na idiotovi, který si komediální "kariéru" založil na tom, že říká oplzlé sexuální hlášky prostě není dobré řešení. Přitom námět super, vedlejší postavy jsou super a i ten povedený vtípek zavítá na párky, ale pak vždycky přijde Robinson a znovu mi film absolutně znechutí. Jedna hvězda za vulgární vrány. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavý nápad, který se ale postupem času mění na nudnější vlnu, ze které už není návratu a to celé nakonec pozbývá smysl. Docela velká škoda, protože jsem viděl kousek začátku v televizi a přišlo mi to dost zajimavé a docela jsem se divil, že to má tak nízké hodnocení, ale potom jsem to uviděl a pochopil jsem. Škoda. ()

Reklama

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Takovou chujovinu už jsem dlouho neviděl. Zhulený zombie, nahláškovanej satan(antikrist) a hnusný plochý škrabadlo na parkety v hlavní roli (Anna Kendrick) Nicméně jsem řezal při těch hláškách celou dobu, fakt mě to pobavilo. PS: kyseláci a bručiksichti ať se na tohle nedívají a radši čumí na tarkofskýho. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad hodně tragicky zpracovaný. Zpočátku mi ten film přišel i vtipný, nanebevzetí, máma vrácená z nebe jeden den potom, co tam byla v rámci nanebevzetí přijatá, mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority dopadající na Zemi, hulící nemrtví, nadávající mluvící vrány. A uprostřed toho všeho ústrřední duo milenců, kteří se snaží uprostřed toho všeho žít normálně a zařídit si nějakým způsobem svůj život. Ale tyto plány naruší Antikrist, kterému se právě ta slečna zalíbila a ona se rozhodne spolu se svým přítelem Antikrista zbavit. Jak jsem již napsal, zpočátku vtipný a netypický film, ovšem jakmile přijde na scénu Antikrist, film jde šíleně z kopce. Ten herec mi absolutně nesedl a vůbec to najednou začalo být celé tak nějak odpudivé a nezajímavé. Na film jsem se těšil, ale výsledek mě docela zklamal, prostě tak nějak podivně zpracovaný film, u něhož by to chtělo asi trochu lépe zahraného a celkově charakterově jiného záporáka, a ne jen přisprostlého černocha bez jakéhokoliv charizmatu. Nicméně Anna Kendrick je rozhodně kladem celého filmu a vůbec ten film pár dobrých nápadů měl, a i proto nakonec hodnotím ještě vcelku přiznivýma dvěma hvězdama. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma veľmi, veľmi potešila. Hovoril som si, že už dlhšie som nevidel niečo podobne zábavné a netradičné z Hollywoodu. Lenže potom ovládol scénu nadržaný antikrist a nahúlení zombíci a ja som pochopil, že jedinou ambíciou tvorcov je osloviť nahúlené stredoškolské publikum. Je to film na párty adolescentov a samozrejme aj taká tvorba má právo na existenciu. Pre mňa je toto zistenie ale po tej prvej polhodinke sklamaním. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama