Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Rogen hraje pořád tu samou postavu a měl by v tom rozhodně pokračovat. Rozjezd na Francově party mě jen utvrdil v tom, že on tak skutečně žije a je těžké mu nezávidět. Debaty o poslední Milky Way, nadměrné ejakulaci nebo znásilnění Emmy Watson jsou předčasnými vrcholy, i když finále s nejlepším boy bandem všech dob také neurazilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

…a pátý jezdec je Svrab. Obyčejně ho dostávám z filmů, v nichž je zaháčkován ten sádelnatý hlas mimozemšťana Paula a ani tento zvrácený pokus o jakousi profesní upřímnost nebyl výjimkou. Festival infantilní zastydlosti, schovávající se do děravého pláště satiry na hollywoodský průmysl, mohl být klidně režírován šíleným duem Seltzer-Friedberg a vyšlo by to nastejno. Lze pochopit, že se všichni zúčastnění královsky bavili, ale ve vztahu k diváckým pocitům se může mnohdy jednat o nepřímou úměrnost, takže zatímco jsou někteří paprskem frků opluskaného Rogena taženi do ráje komedie, já si na návštěvě ve Francově garsonce připadal jako afroamerický česač bavlny na výročním sjezdu Ku-klux-klanu. Chyba ve filmu (spoiler): Nechci si hrát na Jana Rejžka, ale Backstreet Boys patří na protipól místa blaženosti.. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komedie roku so far. Nekorektní a sprostá, ale inteligentní. Sebeuvědomělá a meta, ale nenucená. Platí, že čím více toho víte a znáte (o hercích a jejich typických postavách, které hrají ve svých filmech), tím víc se budete smát. Jen nesmíte být nudný suchar. PS: Jestli verbal myslí komentář k tomuto filmu vážně, tak se pomalu ale jistě stává křečovitou parodií na sebe sama. Škoda, holt ne každému jde fekální a nekorektní humor s takovou grácií, jako Sethu Rogenovi :) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Že bych z toho močil do vejšky, to jsem zrovna nechcal. Ale několik úlisných úšklebků film vyvolal, nic proti. Škoda, že se podobného námětu nechytil někdo od nás, z Absurdistánu, kupříkladu takový děckoprc Renč. To by se sešel Ivánek ,,Pepek" Vyskoč-il, Rosák, Nahulená Bočanová a - třeba - prase Zounar i s Pomejema, aby společně nakopalypsa (mé sorry Fananovi za vykrádačku). A já bych roztleskával Ďábla, mlátil ho po prdeli Biblí a klíďo i přecucnul, jen aby je už konečně rozerval na hadry! ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Možná jsem čekal o trošičku víc, ale přesto prča. Parta správnejch celebrit se zabarikáduje v domě a občas bavěj a občas malinko nuděj, každopádně u některejch scén jsem se opravdu gebil nahlas. Herci jsou všichni skvělí, nejvíc se mi líbili asi James Franco a Craig Robinson. Shrnul bych to tak, že stejně jako v případě Pineapple express a Your highness tomu k dokonalosti něco chybí, ale zábava to je, o tom žádná. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Jonah Hill se rozhodl přidat své postavě náušnici poté, co viděl Jamieho Foxxe, jak náušnici skutečně nosí. Filmy Apokalypsa v Hollywoodu a Nespoutaný Django (2012) se totiž natáčely ve stejnou dobu v New Orleans (a Hill si v obou zahrál). (Brousitch)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama