Reklama

Reklama

Angry Birds ve filmu

  • USA The Angry Birds Movie (více)
Trailer 3

Film nás zavede na ostrov, kde žijí nelétaví, ale jinak velice šťastní ptáci. Až na pár výjimek. Ruďák, věčně vzteklý opeřenec, neposedný Žluťas a výbušný Bombas tvoří v tropickém ráji partičku neoblíbených outsiderů. Když však na ostrov dorazí záhadná zelená prasata, musí tahle nesourodá skupinka zjistit, co mají vepři za lubem a svůj ostrov před nimi zachránit. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (299)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rastrem dítěte asi průměrný animák, ovšem perspektivou dospělého západního diváka politicky nekorektní adaptace počítačové hry, v níž do Evropy vtrhne horda muslimských migrantů, tedy pardon na ostrov ptáků připlují ne/pozváni prasata, dekadentní party Evropu/ostrov infiltrují a ve výsledku jde jen o jedno - o vejce/budoucí potomky... Nečekal bych, že někdo něco takhle průhledně symbolického vůbec natočí... S obávanou politickou korektností to ještě naštěstí není tak špatné... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela v pohodě, technicky jednoduché, ale akce mě tu bavila víc než v kdejakých mnohem dražších kusech (hlavně slow-mo průlety kde všechno kolem vybuchuje, skoro jak od Baye). Jen humor čtvrté cenové mě občas štval, není toho moc, ale ty symbolicky nechutné vtípky jsou prostě debilní, a obzvlášť perverzní narážky překvapují u filmu pro děcka mladší deseti let. A pak jistá morální diskutabilnost subtilně schovaná pod tím příběhem. 6/10 ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

I když se zaručeně nejedná a nějak extra skvělý animák nebo komedii, tak se musí ocenit snaha. Vymyslet, jak zakomponovat různé prvky a postavy ze hry do filmu, aniž by to působilo moc trapně nebo nastavovaně, nemohlo být jednoduché. Do toho se tam najde i pár opravdu vtipných scén nebo odkazů. Například Calvin Swine nebo The Shining. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že s tímto filmem přišli trošku jako s "křížkem po funuse", jak se říká. Boom Angry Birds je dle mého mínění již celkem pryč. Filmově mě to příliš nezaujalo. Pár světlých momentů tam sice bylo, ale nic, co by mé hodnocení vystřelovalo do výšin. Rád jsem si díky tomuto filmu připomněl tuhle přiblblou gamesku, některé scénky byly velice autentické, ale to je tak nějak vše. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit, že z daného tématu by se dalo vyždímat víc. Vtipné, inteligentní (v rámci infantilnosti), roztomilé, skvělé postavy, nahláškované, skvělé odkazy a parodie na jiné (nejen) filmy a parádní soundtrack. Věřím, že kdybych to sledoval s kapkou (nebo flaškou) alkoholu v krvi a ve správné společnosti, byl by to neskutečně bránico-ničící zážitek a nebál bych se dát plnej počet. Tak možná časem. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (20)

  • Dvě prasátka v maskách u mixážního pultu na diskotéce odkazují na francouzské hudební duo Daft Punk. (Corpsegrinder)
  • Při průzkumu prasečí lodě lze vidět při profilovém záběru knihu "Fifty shades of Green" s fotkou prasete, odkazující na slavný román "Padesát odstínů šedi". (maestroHynek)

Související novinky

Filmová Barbie doplňuje obsazení

Filmová Barbie doplňuje obsazení

16.04.2022

Christopher Nolan (Tenet, Temný rytíř) a jeho Oppenheimer zřejmě není jediný film, do kterého se v těchto dnech snaží tvůrci obsadit celý Hollywood. Podobně na tom je i chystaný snímek režisérky… (více)

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Garfield se vrátí na velké plátno

Garfield se vrátí na velké plátno

24.05.2016

Slavný kocour Jima Davise už má za sebou dva seriály, kupu televizních filmů a dva celovečeráky, které vznikly hlavně proto, že si Bill Murray špatně přečetl desky scénáře a předpokládal, že ho… (více)

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

Abrams dohlíží na Half-Life a Portal

13.03.2016

Videoherní adaptace čeká další důležitý rok. Z Angry Birds zřejmě bude hit, Assassin's Creed a Warcraft ale budou o diváky bojovat trochu složitěji. Hollywood v každém případě neusíná na vavřínech a… (více)

Reklama

Reklama