Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem. Naděje na změnu Bergenům vysvitne v okamžiku, kdy se jim podaří skrytý Trollíkov vyčmuchat a dokonce i unést téměř všechny jeho obyvatele. Z bergenských spárů se totiž podaří uniknout i dvěma Trollům, princezně Poppy a Větvíkovi. Těžko bychom hledali dva odlišnější Trolly, nekonečně optimistická Poppy všechny problémy řeší písní, tancem a objetím. Kdežto bručounský Větvík žije v neustálém strachu z Bergenů, netančí, nezpívá a především se s nikým nikdy neobjímá. A právě na těchto dvou hrdinech je, aby zachránili unesené Trolly z bergenských spárů. Což znamená vyrazit do jejich království, proniknout do vězeňských kobek, vysvobodit je a uniknout. A především to znamená, že Poppy a Větvík budou muset spolupracovat. A tak se tato dvojka vydává na záchrannou misi, plnou nečekaných dobrodružství a nesnází. Naštěstí na to nakonec nebudou úplně sami, potkají totiž další podivuhodnou osůbku, Bridget, která je nejen pomocnicí v kuchyni, ale i jedinou Bergenkou, která miluje zpěv, tanec a prince Chroupu. (CinemArt)

(více)

Videa (36)

Trailer 2

Recenze (193)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Je to pár dní, co sem film viděl a trochu se mi to rozleželo v hlavě a rozhodl se něco napsat. Hlavní hrdina je bručoun a žije sám ve svém úkrytu, v ústrání odevšech. Bohužel jednoho dne se mu tam nastěhují další Trollové a tak, aby se jich zbavil se musí vydat na cestu do království/města Bergenů. Po cestě se zamiluje do princezny a potká střeštěného kamaráda. Ne vážně nejde o Shreka, ale o Trolly. DW evidentně využili šablonu ze svého předchozího filmu a nahodili na ní nový barevný háv. Bohužel o proti Shrekovi, který byl plný vtipů a narážek na jiné filmy jsou Trollové plné písniček, třpytek a barevných vlasů. Nejlepší vtipy už byly v traileru a nějaké další tam prostě chybí. Písničky jsou docela slušné, nechápu proč jsou nějaké předělané do cz a jiné nechané v eng. Celkově takový průměrný animák, až vyjde BD určitě se podívam znovu v originále kvůli původnímu obsazení. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Trollové milují hudbu, tanec, zpěv a omalovánky. Ano, přesně tak! Kdybych to byl býval věděl dříve, asi bych se na tuto kýčovinu zvysoka (!) ..a pustil bych si něco jiného. Žel, u konkurenčního webu jsem se dozvěděl, že toto je jeden z nejlepších animovaných filmů roku 2016. Nevím sice, kde to ta banda přihřátých bukvic vzala, ale pro mne je to jasný propadák. Kdyby napsali rovnou na přebal "určeno antikoncepčním selháním do tří let!", asi bych to nebral tak vážně. Bohužel jsem tam nic takového nečetl a musel se touto duhovou sračkou prokousat.. nadvakrát. Přirovnání k zapáleným sirkám vráženým pod nehty se to blíží jen zlehka. Rozhodně nedoporučuji slabším povahám a lidem do tří promile v krvi! Když už se to rozhodnete pustit svým milovaným ratolestem, rozhodně nesetrvávejte u obrazovek! Mohlo by to mít trvalé následky! 30% ()

Reklama

dee.n 

všechny recenze uživatele

Trollíci! Krásná barevná podívaná, plná zábavných vtípků a hlášek, okořeněná navíc nejlepším soundtrackem co jsem u animáku zažila. Pouštím si ho do teď. Podle mě sympatická zábava pro celou rodinku, která uteče, ani nevíte jak a rozhodně se u ní nejde nudit. Tohle se fáákt povedlo. Jde vidět, že na tom dělalo opravdu spoustu šikovných lidiček. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Animovaný film, který se skládá pouze, ze světových novodobých hitů. Což o to, hudba je fajn, ale zde je ji až přehršle. Děj Vám ani tolik nenabídne, spíše budete ze zápletky zklamáni. Máme tu na jedné straně Trollíky a na druhé straně Bergeny. Bergeni chtějí sníst Trollíky, aby mohli být šťastní. Už to zní dost zle, že? Nebo minimálně celkem divně. Opravdu nevím, komu bych takový animovaný film doporučil. Plný barev, rozkošných Trollíků, ale bez vážnější dějové linky. Zde se vsadilo pouze na hudbu a to podle mě nebylo zrovna nejlepší řešení. Snažil jsem se to brát s nadhledem, že se jedná o muzikál, ale ani to mě nepřimělo k lepšímu hodnocení. Zasekl jsem se na dvou hvězdách a nepustí mě to výš. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Trollovia tancujú, spievajú, objímajú sa a keď to zrovna nerobia sú aj pozerateľní. Ak si odmyslíme fakt, že sa dej točí okolo pojedania jeden druhého je to pekná rozprávka pre deti do 7 rokov, ktorá nosí posolstvo „každý si je strojcom svojho šťastia“ a ktorá možno aj dojme tých, čo ešte nevideli Popolušku. Ale tí čo majú viac ako 7, Popolušku už videli a nie sú zrovna v pozícii si vybrať, či chodiť po obchodoch s tromi babami, alebo to na dve hoďky radšej zaparkovať do spoločnosti mamičiek, detí, pedofilov, sa tomu radšej vyhnite. Náš dabing v pohode, len netuším prečo preložili všetky pesničky a jednu ponechali v originále, nevedeli zaspievať či len došli rýmy? ()

Galerie (50)

Zajímavosti (6)

  • Během názvu filmu trollové zpívají píseň „September“ od skupiny Earth, Wind & Fire. (griph)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scénka. (barborasara)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama