Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Upřímné překvapení od Lorda filmového "trashe"! Za atmosféru plnej počet (a to bez debat), protože takovej pocit beznaděje a tu hmatatelnou bezmoc a zoufalství sem zažil naposled snad u "21 gramů". Finále opravdu ultimátní, drsný a nekompromisní (ale trvá to až příliš dlouho než na něj dojde). Bohužel výběr herců už tak slavnej nebyl - Purcell, Furlong a Paré je sice zajímavý trio ale do úplně jinýho typu filmů! Občas mi taky dost vadily Uweho klasický kamerový úlety (nepříjemný švenky a třepání). Ale jinak rozhodně zajímavej počin, kor v dnešní době hodně aktuální téma. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Boll se celkem s přehledem přiblížil ke svému zatim nejlepšímu kousku,kterým je pro mě Rampage.Je celkem fuk,že celý Útok na Wall Street je poněkud prkenný a minimálně půlku filmu,než se začne něco dít je to docela nuda (i když ta pomalu hmatatelná bezmoc hlavního hrdiny je hodně nepříjemná).Ve chvíli když se totiž začne něco dít to stojí za to a ani by mě nepřekvapilo,kdyby se v Americe takto někdo snažil vyřešit svůj problém.Boll tentokrát na své režijní horské dráze vyjel poměrně vysoko (a to i přesto,že talent na výběr nevhodné hudby do filmu mu zůstal)...80% ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neznaje paradigma , anžto jsem Bollem dosud nepoznamenán, vydal jsem se do končin mnou dosud neprozkoumaných. Zasednuv do polohy skrčmo a schylmo, cítě se pohodlně a očekávaje spektakulární vjem, jal jsem se sledovat toto dílo proklínaného autora. Vnořiv se do příběhu životem postupně ubíjené a ke zkáze odsouzené lidské bytosti nemající ani zbla šancí se dostati ze svého bludného kruhu , byl jsem až překvapen realističností podání tohoto strmého pádu, který může potkati každého z nás. Schouliv se ještě více, přípomínaje megalitické embryo velikosti mláděte nosorožce srstnatého, s nebývalou obavou usídlenou v nervových zakončeních, jejíž odlesk se zrcadlil v odrazu mých přivřených očí na obrazovce, jsem očekával nezvratný výsledek tohoto drtivého tlaku vyvíjeného na hlavního hrdinu .. a tak se i stalo..postřílel je do posledního čuráka a já vím jak splatím hypotéku..... ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Tak mě Uwe jednou zase zklamal. Hodinu snímek čeká na nějakou akci a něco zjímavějšího než Purcella mačkajícího kalkulačku nebo pojídající v bufetu a potom se stane aspoň něco zajímavýho. Na jednu stranu má snímek dobrou kameru. Na druhou stranu mě totálně dostal nepoddajný Purcell, který toho bez krku fakt nesvede, tlustý Furlong (nebo je už jen starý proti tomu co hrál v terminátorovi... i když ve Stoic vypadal furt dobře) a k tomu hodně slabý scénář. Chápu Uweho, ale chápal jsem ho víc v Rampage, než tady. Tam šlo čistě o pomstu kvůli blbosti lidské rasy. Tady je to jen o penezích a ničem jiném. Snímek by ode mě dostal asi jen jednu hvězdičku nebýt opětovného (zase podoba s Rampage se nezapře) převráceného konce. Taky velké plus za hudbu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suverenne jeden z najlepsich filmov Uwe Bolla, ktoreho normalne povazujem za patlala. Purcell /Elitni Zabijaci/ako priemerny clovek v Nju Jorku tvrdo pracuje, ma priatelku - veci sa zacnu komplikovat ked akysi Lochlyn Munro investuje spatne jeho prachy ..... a dotycny Purcell sa rozhodne ze vrati spat uder tym, co mu ublizili. No, ako namet na film sa to celkom da, hlavne ze Boll nejde prilis vysoko /za to aj nemusim napriklad toho svetoznameho scientologa, lebo jeho Misn Imposibl sla vzdy sakra vysoko/. Tu sa Boll drzi pri zemi, a to je dobre. Rezisersky typicky plana Bollovina, ale ukecal aspon znameho Edwarda Furlonga /Terminator 2, American History X/, dalej malo to dej, kulisy a slusne dialogy. Jak tak pozeram, po tomto filme Boll zase spadol do svojej reziserskej biedy, ze ma to neprekvapuje. 70 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama