Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Neznaje paradigma , anžto jsem Bollem dosud nepoznamenán, vydal jsem se do končin mnou dosud neprozkoumaných. Zasednuv do polohy skrčmo a schylmo, cítě se pohodlně a očekávaje spektakulární vjem, jal jsem se sledovat toto dílo proklínaného autora. Vnořiv se do příběhu životem postupně ubíjené a ke zkáze odsouzené lidské bytosti nemající ani zbla šancí se dostati ze svého bludného kruhu , byl jsem až překvapen realističností podání tohoto strmého pádu, který může potkati každého z nás. Schouliv se ještě více, přípomínaje megalitické embryo velikosti mláděte nosorožce srstnatého, s nebývalou obavou usídlenou v nervových zakončeních, jejíž odlesk se zrcadlil v odrazu mých přivřených očí na obrazovce, jsem očekával nezvratný výsledek tohoto drtivého tlaku vyvíjeného na hlavního hrdinu .. a tak se i stalo..postřílel je do posledního čuráka a já vím jak splatím hypotéku..... ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě jedno z největších překvapení za poslední dobu.Předesílám,že nesnáším kapitalismus jako takový a pokud k tomu dáte příběh Jima,kterého postihla jedna z příčin světové finanční krize okolo roku 2008 a hlavně její vypuknutí v Americe,kde se rozdávali peníze jak na běžícím páse jen ,aby na těch lidech zbohatli nenasytní bankéři k když věděli,že ty lidi na to nikdy nebudou mít.Do jedné takové pasti se dostal i Jimy ,který důvěřoval svému makléři,který mu jaksi investoval peníze tak kde to celé krachlo a on se pak pomalu dostává do spirály,která není příjemná.Navíc se stará o nemocnou ženu a její péče taky bohužel stojí hodně.Když se Jimovi zabije žena,přijde o vše a už neví co s tím tak se rozhodne to jednou pro vždy těmhle zrmdanejm kravaťákům vytmavit a dát najevo,že lidi nejsou jen šachový figurky se kterýma si oni budou hrát a cejtit se v pozici nad lidí.Nemam k tomuhle filmu výhrady a udělal bych nejradši to samý.Za mě celkově 95 %a pět hvězd. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Zkuste být právník na volné noze.......... Uwe si jako vždy střhnul produkci, napsal scénář, přizval si několik svých skalních jako třeba Jessicu (hudba) nebo Mathiase (kamera) a spolu se pak vydali mezi vlky na Wall Streetu. CITÁT - Základem je záchrana společnosti, ne klientů............... Z filmu je od počátuk cítit ta beznaděj, flustrace a bezmoc. Boll tu opět probírá lidskou touhu po penězích a hlavně to, co sváma udělá skutečnost, že peníze nemáte. A že svůj příběh situoval na Wall Street je jen logických východiskem. Hlavní hrdina Jim přijde o všechno, tím myslím úplně všechno - peníze, manželku a barák a ještě mu zůstane velký dluh. Naděje umírá poslední, ale Jim už ztratil i tu naději. Dalo se tedy jen očekávat, kam to celé povede. Scéna okolo 50 minuty je smutná a vše to odstartuje. CITÁT - Bohatí budou bohatší a hudí budou chudší........... Ve filnální části už je to jen masakr. CITÁT - Budu tady a budu zabíjet dál........ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE SKUTEČNÍ KRIMINÁLNÍCI JSOU V CENTRU MĚSTA NA WALL STREET. TYHLE ZKURVYSYNI UKRADOU VÍC PENĚZ, NEŽ JAKEJKOLIV KRETÉN Z RIKER ISLANDU....“ /// Frajeři z Wall Streetu. Žijou svůj americkej sen, i když jde burza do hajzlu. To taťka s mamkou Baxfordovi taky měli sen. Ale teď má mamka raka a tak zjišťujou, co že vobnášení takovej ,,limit pokrytí nákladů“. Ještě že má taťka ulitý prachy ve fondech… Slušnej člověk upadající do problémů. Člověk snažící se bojovat proti větrnejm mlejnům a systému. Jednoduchej příběh. Až depresivní, protože si uvědomuju, že tohle není sci-fi a vlastně mě mrzí, že to není ,,podle skutečný události“. Důležitý (pro mě) taky je, že příběh vzbuzuje emoce. Že jde o citovej kýč? Souhlas! ,,HEJ VYJEBANCI!“ (ale jsou věci, který dokážou pozvednout náladu…) Líbí se mi ten zpravodajsky - ekonomickej podklad, a když si taťka otevře střelnici – nemá to chybu! Uwe Boll a jeho ekonomickej Punisher. Bez festivalovejch ambicí, ale s dost dobrým útokem na lidský pudy. PS.: Proti (ne)milovanýmu Uwemu, tady můžou všichni říct akorát tak hovno! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že mě má moje banka (i pojišťovna!) ráda. Proč by mi jinak neustále nabízela prachy, i když jsem v prdeli? 2.) Miluju filmy, ve kterejch na posranýho i hajzl spadne. 3.) Zjistím, kdy by se mi mohla hodit TAHLE věcička. 4.) Thx za titule ,,Vladex“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama