Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Diskuze

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

Ne tak skvělé jako Rampage ale líbílo se mi to dost. Uwe umí když chce.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Za mě taky spokojenost. boll mě překvapil. A carbono - k tvému výkřiku do tmy - to bych zakázal válečné filmy, protože můžou nabádat jedince slabší povahy, aby konflikty řešili zbraní, nebo horory typu Texaský masakr, nebo akční filmy, nebo...Motáš sem nesmysly. Tohle je o samotných lidech, ne o filmech.

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Sorry za double post, jeste se chci zeptat nevi nekdo nazev songu na konci filmu ? Prohledal sem celej net bez uspechu. Diky

shalash

shalash (hodnocení, recenze)

nechápu proč tady lidi brečíte, toto je skvělý film a upřímně, kdybych během těch pár dnů prožil to, co on, to jest ztrátu úplně všeho!! kdybych viděl ty šulínky, kteří si žijí vesele dál a já nemám nic, taky bych asi vzal ganu a šel si dát CS v reálu. O to ale nejde, tady by se měla hodnotit kvalita filmu a ne fňukat, když se nám nelíbí část děje. Nedivím se, že pak dobré filmy mají hodnocení zcela neadekvátní a nesmyslné slátaniny (viz například Gatsby, film který zachraňuje alespoň trošku Dicaprio) tak jedou :D ale už jsem se dostal trochu jinam

na příspěvěk reagoval Rachmanino

carbono

carbono (hodnocení, recenze)

Příšerný počin! Celá hlavní idea je slabomyslná. Nemyslím si, že je dobrý ještě nějaký duševně slabý jedince podporovat v těhle myšlenkách, někdo by to mohl vzít vážně.

Reklama

Reklama