Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No nevím když si vezmu celou Bollovu tvorbu a porovnám některý jeho sice trapný, ale velezábavný kousky s tímto filmem, tak mi z toho vychazí, že to hodnocení je tu poněkud ustřelený a přehnaný. Purcell se snaží hrát co to dá, ale nepřesvědčí no a celý film se tváří hrozně drsně a seriozně až na to, že výpovědní hodnotu má naprosto nulovou. Ta myšlenka kterou se tu tvůrci pokouší prosadit prostě nefunguje a tak z toho je jenom další tuctový příliš vážně pojatý akční béčko z rádoby poselstvím. 35% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celý film mě nebavil, hrálo si to na nějaký drama, který mi bylo šumák, páč jsem to těm hercum nevěřil ve xichtě, jediný co mě na tom bavilo bylo to že jsem po dlouhý době rád viděl E.Furlonga. Pak ovšem po hodině a pěti minutách se objevila zbran a sní začal pořádnej masakr, který mě donutil zvednout film o jednu hvězdu. Ten závěrečnej masakr chválim, jinak je to ukecaná nuda. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Boll se celkem s přehledem přiblížil ke svému zatim nejlepšímu kousku,kterým je pro mě Rampage.Je celkem fuk,že celý Útok na Wall Street je poněkud prkenný a minimálně půlku filmu,než se začne něco dít je to docela nuda (i když ta pomalu hmatatelná bezmoc hlavního hrdiny je hodně nepříjemná).Ve chvíli když se totiž začne něco dít to stojí za to a ani by mě nepřekvapilo,kdyby se v Americe takto někdo snažil vyřešit svůj problém.Boll tentokrát na své režijní horské dráze vyjel poměrně vysoko (a to i přesto,že talent na výběr nevhodné hudby do filmu mu zůstal)...80% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo řekl, že jednou dám filmu od Uweho 5*, myslel bych si, že je to debil.Debil sem já.Uwe dokázal nemožné.Sic s takovou lehkou naivitou a stále lehce roztřesenou rukou natočil ovšem strhující příběh o obyčejném a hlavně správném chlapovi, co se mu všechno posere a on to těm kurvám vrátí i s úroky.Minimalistická hudbička dokonale vyobrazila tu depresivní atmosféru a totální bezmoc.I když chyb tam je jak sraček, od sebevraždy, přes tupý poldy až po naivní konečník, za to, že Uwe tohle vyplodil ze sebe přihodim šuriken k dobru.Uwe makej a toč tyhkle masakry...vy ste mě nasrali...já vás postřílím...to se chytne vždycky :) 90%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama