Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se v novém pouzdře kvůli práci vrací na Harlanův svět. Zjistí, že planetou zmítá válka a jeho dávno ztracená láska se ukrývá ve stínech. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Altered Carbon pro mě byla totální pecka a hrozně jsem se těšil na další. Až do té míry, že jsem několik dlouhých měsíců pouze vyhlížel její potvrzení, ač jsem věděl, že se bude muset obejít bez Joela Kinnamana, ale říkal jsem si, že to nebude taková hrůza. A krom čtenářů knihy, jež seriál zklamal, jsem v tom rozhodně nebyl sám. Nicméně pak přišly trailery a datum vydání a mé nadšení bylo pryč, vůbec jsem tu euforii jako tenkrát necítil, což se po prvním díle, kdy jsem si dal týden pauzu, pouze prohloubilo. Ukázalo se, že můj oblíbený Kovacs s agentkou Ortegou byly mnohem důležitějšími podpěrníky mé zábavy, bez nichž to prostě nešlo. Proti Anthonymu Mackiemu nemůžu říct vůbec nic a celý seriál si poctivě prožil a zahrál, včetně vypjatých emocí v posledním díle (díkybohu zkrácení na 8), nicméně pro mě to prostě není hvězda, jeho charisma není dostatečné a je jen jedním z mnoha stoupenců Marvelu, mimo nějž nikoho moc nezajímá (viz nudný Netflix film IO) a bohužel jsem se od toho nedokázal oprostit, ačkoliv mi ani druhá řada nepřišla o moc levnější, méně výpravnější nebo výplňkovější. Stejně je to pro mě obří zklamání a neumím si představit, co by mé dojmy zlepšilo v doslova hypotetické řadě třetí (tedy vlastně vím, nahoře jsem to popsal, ale nevidím to příliš reálně). Vlastně cítím podobné rozčarování jako po vyhození Spaceyho během již natáčené poslední řady House of Cards, ačkoliv v preprodukci Altered Carbon bylo vše jasné dané. Ale hořké pocity zůstávají. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jistě - druhá série je tutově slabší než ta první, to je jasné...ani ten vizuál není tak dobrý a četné souboje čím dál jednotvárnější. Abych nezapoměl - oblíbená herečka z této série je pro mne Renée Elise Goldsberry. Nikterak moc obsazovaná, ale mám ji rád od doby muzikálu Rent: Filmed Live on Broadway, kde opravdu perfektně zpívala... ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria s novým obsadením už nie je to, v čo ste dúfali. Kinnaman je nenahraditeľný a bohužiaľ Anthony túto úlohu nezvládol. Možno to bolo tým, že tú postavu tvorcovia upravili ale nebol to Tak z prvej série. To bol rozhodne najväčší kameň úrazu. Vedľajšie postavy maximálne nezaujímavé, vizuálne sa riadne šetrilo a z cyber punkového sveta, ostalo len pár kulís. Akcia veľmi priemerná a chýbala aj nahota. V podstate všetko čo robilo tento seriál výnimočným sa vytratilo. Veľmi ma to mrzí, nakoľko prvá séria patrí k topom.  Samozrejme pozerať sa to dá, celkovo by som možno dal aj 4*, nakoľko niekedy tá akcia potešila, starý Tak tiež vyšvihol troška úroveň a posledný diel sa mi celkom páčil. Takisto potešil soundtrack z prvej sérii, bohužiaľ aj tu ostala len jedna hudba a zvyšok nestál za veľa. Seriál nakoniec zrušený a asi aj chápem prečo. Veľká škoda, nakoľko takýto seriál asi neexistuje a príbeh mohol byť teda skvelý. U mňa za 3* a veľké sklamanie, príbeh Taka v prvej sérii som hltal, tu som sa musel nútiť to dopozerať. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela mně tady zaráží hodnocení, ale také bych si na už mohl konečně zvyknout, spousta věcí je zde podhodnoceno a nespočet kvalitních filmů a seriálů, je v modré barvě a zatímco v červené barvě, sou záležitosti kterou jdou mimo veškeré chápání. A co se mi na první sérii nelíbilo, to tady bylo relativně napraveno a nebo je v tomhle ohledu vidět aspoň nějaký posun a to k lepšímu. Co se týče města, je fajn vidět ty různé sociální vrstvy a i špínu, co je v ulicích, takhle to je ve všech, mohli tedy ukázat víc, ale dobrý, je to podstatně lepší než v první sérii. Ale konečně, sou tady fajn hračky, přístroje, satelity od starých bohů a jiné fajn věci, co do cyberpunkového světa patří, v tomhle ohledu si tvůrci dali záležet a já sem za to rád. Tak a teď k postavám a jejich příběhům, asi začnu od té, která měla tady tu nejslabší linku a to je ona lovkyně odměn. V první sérii, byl Vernona rozhodně lepší parťák a i to s jeho rodinou mělo lepší vyústění, tady to na mně působilo, že k tomu přišla úplně náhodně. Co se týče Poea, jeho linka je smutná a líbala se mi jeho oddanost kterou měl ke Kovačovi a líbilo se mi jak to celé s ním dopadlo. A teď k té hlavnímu, ke Kovačovi jeho příběh a všechno kolo toho, bylo super, mělo to napětí, super konec a celé to bylo záživnější. Příběh je sice jedna velká honička a schovávání se před nepřáteli, ale je to napínavé a má to pořádný grády, už od začátku, navíc poslední tři epizody, sou tedy něco, nešetří se zvraty, akcí a napětím. A ještě jedna věc stojí za pochvalu, to že tvůrci popustili uzdu fantazie a dali sem zajímavého úhlavní nepřítele, který předčí kde jaké lidské protivníky. Takže má to sice sem tam nějaké věci, které občas harpují, ale jako celek je to výborné a snad bude třetí série, začíná mně to totiž bavit. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově o poznání horší než jednotka. Zejména díky scénáři a hlavnímu hrdinovy. V podstatě až poslední dva díly byli "nakopávací" a donutili mě se těšit na třetí sezónu. A přestože byla teto série slabší poodhalila celkové nastavení A.C. vesmíru a to jednoznačně kvituji. Takže nakonec mírně nadhodnocuji a pálím 4 bomby. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama