Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život mladé Pike býval nekončící barevná párty, ale jednoho dne drogový večírek skončil a ona teď opouští vězení s osmiměsíční dcerkou v kočárku. Přes zdi sociálního bytu se ozývá řev a brzy se v jejím novém životě objeví dva muži z minulosti: bývalý přítel Lalli ji vtahuje zpět do spirály destrukce a násilí a nekonvenční policista inspektor Elias Kaski nabízí pomocnou ruku. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (36)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhý drámo o jedný vyléčený feťačce, která vyleze z basy s harantem, kterého tam vychovávala a chce se znovu adaptovat do společnosti. To se ji sice ze začátku daří, ale pak znovu potkává starou partu a smrtelná jízda o "čistý" život začíná. Kdo vyhraje? Stará láska a drogy nebo holčička Alexandra a nový život? 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mrazivé a místy až brutální sociální drama. Takhle to umí jenom na Severu. Louhimies už mě dostal svým Rozkazem a tady postoupil, podle mě, ještě o stupínek nahoru. No a ten konec............já chápu, že na většinu lidí nepůsobil příliš uvěřitelně, ale já jsem po všech těch peripetiích hlavním hrdinům přál, ať to svoje světlo na konci tunelu najdou, takže jsem byl, i přes tu přeslazenost, docela spokojen. 85% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, ako ťažké je zbaviť sa svojich feťáckych kamarátov a starého života... Čo ja viem, čakal som niečo lepšie, celý príbeh si plynul len tak sám pre seba podľa osvedčenej šablóny. Svetielko nádeje na konci tunela niekomu vyhovuje, aj mne priznám sa, avšak mohlo to byť jasnejšie spracované. Sú momenty vo filme, ktoré sa zlievajú do jedného chaosu a bordelu, hlavne čo sa týka práce tých dvoch policajtov. Priemer. 60/100 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že dlouho jsem se nesetkal s nějakým solidně depresivním skandinávským filmem, tudíž mi 8-ball v tomhle ohledu udělal docela radost. Tak nějak jsem sice tušil, do čeho jdu, ale jak jsem si ze začátku filmu hověl na gauči v poloze ležícího střelce, deprese a stres proudící skrz mým tělem mi to od půlky filmu nedala a musel jsem si na něj vysloveně sednout. To, co se totiž ze začátku rozjíždělo poměrně nevinně, nakonec mělo docela šílenej dojezd. A musím se přiznat, že u některých scén to bylo fakt hodně náročný. Nebejt toho závěru, asi bych dal čtyři hvězdy. Závěr nicméně ukázal, jak to vypadá, když se spojí finská depka + brutální zimní finské počasí a komisař jak z francouzskejch kriminálek ze sedmdesátejch let. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně těžkotonážní nářez a smutná podívaná.. Půvabná mladá dívka, co sklouzla po šikmé ploše a snaží se vrátit do života, zejména kvůli maličké dcerce, kterou miluje.. Příběh je strhující a žalostný, herecký ansámbl skvělý, Jessica Grabowsky fantastická a Eero Aho opět charismatický a ve své roli naprosto zničující.. Závěr potěšil.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama