Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charles a jeho matka Tanya sa prisťahovali do malého amerického mestečka. Na prvý pohľad sú to sympatickí a uhladení ľudia, no v sktočnosti sú krvilačnými nodobými upírmi, takzvanými "sleepwalkers", ktorí životnú energiu zberajú vysávaním mladých dievčat. Sexuálne sú nezávislí. Teda na okolí. Ked totiž súložia, tak výhradne spolu. Najnovšie vyhliadnutou Charlesovou obeťou je jeho univerzitná spolužiačka, mladá, krásna Tanya. Rande môže začať... (POMO)

(více)

Recenze (102)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, jediná ľakačka (aj to na samom začiatku) a kopa nudy. Iste, bolo by fajn, keby autori viac stáli na strane zla, než na strane ľudských hrdinov (ako niektorí píšete), ale to by zlo musel stelesňovať niekto iní - táto mačkofóbna dvojica synčeka a mamičky je tak nesympatická a otravná, že by som ich osobne nakŕmil Whiskasom. Povedal by som, že ktorákoľvek z priemerných adaptácii Kingovho papierového diela je lepšia, než tento nezmysel. Svoje rozhodnutie medzi týmto a GINGER SNAPS, ktoré íšlo v rovnaký čas na inej televízii, som teda dve hodinky po polnoci trpko oľutoval. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ano...jak tu někteří chytře odhalili, jde o docela příjemnou H komedii. Kdo tedy čeká čistokrevnětučnicový horror s velkým H, má smůlu a musí jíti jinam. King s Garrisem se evidentně bavili a já ze 70% s nimi. Nuda tu je sice stále lehce přítomná ,ale nejde ještě v tomto př. o nějaký echt průser. A jelikož mám velmi rád kukuřici (zřejmě i sám King, soudě dle jeho super povídky o jistých dětech) tak též zmíním smrt klasem.;-) Obsazení je docela úlet, neb tu máme na jedné str. Borgskou královnu (tu 1.) s árijským blonďákem, který by dnes měl při obsazování těžkou smůlu (páč je bílý a nejspíše i hetero) z Modré laguny a na str. druhé, třeba slavnou cizoložnici z Twin Peaks, Shelley Johnsonovou.;-) Včetně přítomnosti Clivea Barkera, Toba Hoopera aj. A to nej na celém filmu? No, jednoznačně song (z její 1.solo desky) v koncových creditech (ale i několikráte v samotném filmu) od bývalé členky kultovní a nepřekonatelné Irské kapely Clannad. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je ešte v poriadku. Keď sa ale odkrjú všetky karty na stôl a príbeh sa rozbehne, tak je zrazu zle. Postavy sa chovajú absolútne dementne. Tanya má zopár krát behom deja možnosť utiecť, ale nepochopiteľne váha. Policajt odhadzuje zbraň. Policajt netrafí cieľ z troch metrov, atď. Horšie ale je, že v celom tom chaose som necítil skoro žiadne napätie, ktoré bolo cítiť v spomínanom úvode. Najviac tak potešili cameá, zaregistroval som však iba Kinga a potešil najmä Ron Perlman. V oboch prípadoch bol ich výstup vtipný, okrem toho ale u Sleepwalkers akýkoľvek nadhľad absentoval. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení tohoto filmu není příliš (spíš vůbec) objektivní, neb jsem ho viděl beze zvuku v brzkých ranních hodinách, a to v nonstopu a v družné společnosti, tudíž v stavu podnapilém. Dal bych ruku do ohně za to, že jsem se ještě nikdy u žádného jiného filmu tak strašně nenasmál. Film je totiž tak hloupý, že se prostě musíte smát a divíte se, že by u toho měl někdo trnout hrůzou. Komické ztvárnění příšer, všudypřítomnost blbých koček; absolutně mě dostalo zabití člověka kukuřičným klasem a kyticí růží. To jsem myslel, že umřu... Sleepwalkery hodnotím jako komedii a pobavili mne opravdu královsky. Nevím, jestli je kdy chci vidět znovu, asi bych si jen zkazil úžasný první dojem... 100% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na nič sa nehrajúce béčko, ktoré od začiatku naznačuje, že neočakávajte odo mňa veľa a možno sa aj pobavíte. Pri sledovaní najzákernejších scén to už dnes pôsobí ako paródia na horor, ale aj tak to má svoj šarm. Kedysi ako véháeska požičaná za 5 korún to bol celkom výhodný nákup a sentiment vyvolaný Enyou a jej Boadiceou ťahá film do slušného priemeru. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (17)

  • Variety nazval film „idiotským hororovým kotlom“. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v parku Franklin Canyon v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Reklama

Reklama