Reklama

Reklama

Ninja 2: Pomsta

  • USA Ninja: Shadow of a Tear (více)
Trailer

Těhotná manželka mistra bojových umění Caseyho Bowmana byla zavražděna. Ztrátou zlomený Casey pomalu ztrácí důvod žít, dopředu ho žene jen neuvěřitelně silná touha po pomstě. Bowman se domnívá, že vrahem milované ženy je obávaný mafián Goro. Na pohřbu se setká s bývalým studentem Nakabarou, který mu nabízí trénink ve své škole bojových umění v Thajsku. Zprvu to odmítá, pak se rozhodne, že tam odjede. Při jednom zápase s Nakabarovým studentem Casey ztratí nervy a začne útočit skutečnými údery. Nakabara ho nabádá, že se musí naučit ovládat své emoce. Aby byl Casey schopen vypátrat a porazit svého protivníka, musí povýšit svoje bojové schopnosti na novou úroveň. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,6miliónaTržby Celosvetovo $543,000▐ Scott Adkins je herecky takmer v tej istej polohe v každom filme ale dobre, pre daný žáner akčný béčkový film to je vyhovujúce, príbeh klasický nástrel, kde nie je čím prekvapiť ale pokiaľ pozrieme na akciu tak tu sa dá pochutnať, akčné kúsky sú prevažne dobre nasnímané a majú slušný zápal, choreografiu, neomrzia ani na x-krát /60%/ ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Díky za každého dobrého nindžu a ať je třeba Angličan. Isaac Florentine čím dál lépe brousí čepele a souboje ve svých filmech a je mu jedno, že zřejmě nikdy nepřekročí hranici z B-movies do A-theatre movies. Staří šediváci mu však budou vděčni za oprášení něčeho tak kultovního, čím bezesporu ninja a ninjutsu jsou pro film. Zkušený video harcovník si již zvykl, že ninju hrával většinou neJaponec a proč tedy neobléknout do kukly a hábitu hbitého Adkinse. Ninja: Shadow of a Tear má skvělé souboje, kameru a bojovníky, ale opět tomu chybí jako v předchozím dílu víc toho nindžovství. A i tá toužebně očekávaná scéna s vykopáním staré bedny s výstrojí a mečem je prostě stále málo. Škoda také, že nedostal mnohem víc prostoru opravdový NINJA - Kane Kosugi. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scott Boyka Adkins je zpátky v ninja oblečku a kosí protivníky ještě drsněji než v prvním díle. Upřímně se nedivím když mu dle všeho Goro bílý pes sejmul ženu tak je dobrý čas na to udělat ze záporáků sushi a tvářit se u toho pěkně Boykovski. Příběh byl u mě od začátku na koleji vedlejší a jen jsem se těšil jaké techniky z jiné galaxie v podání mistra uvidím tentokrát. No předvedl dost a dost. Akce je nádherně zpracovaná, souboje nejsou blbě stříhané vše je jak má být. Prostě jen Isaac umí Scottovi přednosti opravdu využít všichni ostatní jsou banda blbců, když Scottovi neumožňují předvádět co vše dovede. Navíc dva fighty jsou opravdu super jelikož v tomtu snímku se objeví i dvojice mimořádně odolných záporáků. Bezva film a doufám že Isaac a Scott budou spolupracovat i nadále a už teď se těším na Blood hostage. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CASEY. JSOU TADY JEN DVĚ MOŽNOSTI. BUĎ SPOJÍME SÍLY. NEBO JEDEN Z NÁS BUDE MUSET ZEMŘÍT.…“ /// Poté, co Namiko vodvezou v pytli, nechce Casey jen tak sedět a čučet na flek vod krve. Nadešel čas zanechat za sebou haldu mrtvol a provonět Barmskou džungli kouřem… Zručně provedený béčko i pro ty, což vzpomínaj na dobu, kdy se v černým voblečku proháněl Americkej ninja. Fláknu 3*, páč vzpomínka na starý časy v novým hávu neuškodí… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč mám podstoupit zkoušku ohněm. 2.) Ve skladu se nám začal ztrácet vostnatej drát. 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První díl jsem viděl 3x, protože mě to zkrátka bavilo a zejména na záběry z Japonska se příjemně koukalo. Ovšem teď už vím, že na tento druhý díl se již nepodívám. Byť mám spojení Adkins-Florentine v oblibě, tak druhý Ninja mě prostě nebavil. Akční scény super, pan Florentine umí natočit akce jako nikdo jiný a je radost je sledovat. Bohužel těch akcí bylo až moc a všechny byly v podstatě na stejné brdo. Po necelé hodině mě Adkins se svými akrobatickými a bojovými prvky nudil a samotný děj jakbysmet. S pár mikrospánky jsem to dokoukal a byl rád, že můžu jít spát. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Vo Veľkej Británii bola vydaná cenzúrovaná verzia, z ktorej bol vystrihnutý kohúti zápas. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Casey) si počas natáčania poranil chrbát, a tak ho musel v niektorých scénach zaskočiť kaskadér Brahim Achabbakhe. Vôbec po prvýkrát sa tak stalo, že namiesto Adkinsa vystupoval v bojovej scéne jeho dablér. (m.a.t.o.)
  • Nôž, ktorý používajú dvaja útočníci v scéne, kde chcú ukradnúť Caseymu (Scott Adkins) prívesok, je japonský obradný nôž Tonto. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama