Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

"Pane a paní Petersonovi, mohl bych dostat chleba s marmeládou?" Možná je to ujetá komedie, ale já se smála, i když jsem to viděla několikrát! ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jako rozhodně lepší než první díl, ale i tak dost strašný, že lepší hodnocení než odpad tomu prostě dát nemůžu. Je vidět, že USA jsou doopravdy zemí neomezených možností, páč nikde jinde by se ti dva tragédi neměli šanci uživit jako komici. Á jak vidím, oni to jsou Angličani, no to je fuk, to na předchozí větě nic nemění. Ale určitou kvalitu tomu filmu musím přiznat, povedla se jim přímo věštecká metafora, ten jeden šílenec se svým účesem vypadal jak Trump a ten druhej, co ho hrála holka, by se dal přirovnat k Hillary. Pravda, pár rozdílů by se našlo, třeba jejich rozhovory byly inteligentnější než obou zmíněných politiků. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Za hudbu a za to že jsem se jednou zasmál ....btw takhle trapně zneužít adagio for strings, to se nedělá :( ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele

Okem pubertální já, když jsme to hltali před lety je to nejmíň na 4*, po opakovaném zhlédnutí nedávno jsem se za sebe trochu styděl... Paul Bulva holt už tolik netáhne.. :) ()

Krysa SPK odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhnusnější, nejodpornější a nejnechutnější film, jaký jsem kdy viděl. I Odpad! mi připadá jako dost vysoké hodnocení... ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám z toho důvodu, že se dost možná jedná o nejdrsnější teenagerskou komedii všech dob. Hdinové tohoto filmu jsou na první pohled naprostí debilové a po tom, co otevřou hubu, je vám jasné, že to bude ještě horší. Pak přijdou na řadu scény s vymačkáváním beďarů, polykání hoven...Ještě že to alespoň dobře dopadne. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Je to děs na entou! Ale aspoň něco docela legrační mi přišlo. Jinak je to o dvou loserech - vypadají opravdu velmi odpudivě a snaží se stát uznávanými DJs. No já nevím, s tímhle filmem na mě nechoďte. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Je to sračka, ale mě se to líbí. Ale je to strašně pravdivé a poučné, nápad perfektní- spracování sračkoidní :) ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Ten film je v podstatě sračka, ale během mého dospívání jsem ho viděl snad 20x a vždycky jsem se u něj neskutečně zasmál a pobavil. I přes nízké hodnocení všech ostatních mu dávám 4 hvězdičky, za který bych nejspíš zasloužil ukamenovat, ale mám na dobu kdy jsem ho sledoval jenom ty nejlepší vzpomínky. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Nemám na to, tvrdit, že se mi to líbilo, ale alespoň jsem se neukousal nudou. Film a všechny kecy v něm je totálně stupidní, dívat se na něj ale dá asi proto, že je natočený videoklipově s nepřeberným množstvím skvělé taneční muziky. ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele

fakt nevim co si o tomhle mam myslet..ale DJ Bulva je skoro kultovni.)tak za neho * a v te zaplave zvracenych hnusaren se objevili tak 2 forky-takze dalsi * ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Dva debilove, jeden mega hustej a zlej DJ Bulva a hlavne libova muzika vo ktery to koneckoncu je predevsim - tak nejak by mel vypadat napis na prebalu DVD. Samozrejme...je to nekdy velice nechutne, ale odpoustim...protentokrat!!! Bavil jsem se i po druhem i po tretim shlednuti (nezanechalo to trvale nasledky) a proste vic nez zabavu to nenabizi, takze nehledejte v tom co tam neni. Bavte se...nebo pripravte pytliky na zvraceni nez bude pozde....:) ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Nemožem uveriť že som sa nechal nachytať kamarátmi keď o tomto filme básnili. Už nikdy sa na to necjcem dívať, otrasni herci blbí scénar jedine čo bolo dobré je azda ten vtip ktorí mi unikol. Zo súcitu, a aby som nevizeral ako neľútostná sviňa dám 1*. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Parádní nostalgická vzpomínka na snad 7-mou kopii vhs, kterou jsem měl doma. Povedená šílená komedie a scéna s beďary je snad už proslavenou ukázkou hnusu v komedii. Pobavilo několikrát :) PÁREK ČURÁKŮ. Jo to sme Keve. NÉ MY, RODIČE! Aha, tak soráč. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Jasně, stupidní a fekální až běda, ale obávam se, že jsem právě viděl první a poslední film, ve kterym zazněly takový trancový fláky jako "Follow Me" od Lange s The Morrighan, Barberovo Adagio for Strings nebo Ayla v Taucher remixu. Tenhle hudební žánr je prostě můj, takže soundtrack a vůbec téma DJingu vyvažuje celkovej dojem z filmu na příjemnou záležitost <3 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Za Paula Bulvu jednu hvězdu (je to správný řízek :-D ) a jeho: "Kluci potřebuju, abyste mi prošťouchli hajzl, ale bacha, měl jsem dnes monstrózní sračku!". :-D A druhou za některé dobře padnuté hlášky. Pro někoho možná dost nechutný film, ale nasmát se u toho dá řádně a to ani nemusíte na ničem "fičet". 45% ()

Reklama

Reklama