Reklama

Reklama

Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (409)

Melios 

všechny recenze uživatele

Je super pocit vidieť aký má vplyv na priemerného režiséra, talentovaný scenárista. Štýlová akčná jazda, od ktorej sa americká krádež môže veľa učiť. Francúzske komédie sú asi presne môj štýl humoru, pretože ja neviem prečo, ale poslednou dobou ma rozosmejú iba francúzske filmy. Čo, ale nemení nič na fakte, že je to po dlhej dobe inteligentná komédia, pri ktorej som sa aj reálne zasmial a smiechom padal na zem. Policajt, ktorý je neschopný si zložiť vodičák a taxikár šoférujúc tak rýchlo, že je viac vo vzduchu ako na zemi, geniálna dvojica a o to lepší film. Čo k tomu viac povedať? Kto mal pred vyše 22 rokmi taký trafený nápad spraviť rýchlo a zbesilo (v dobe pred rýchlo a zbesilo) s dopravnými predpismi, radením a civilným šoférovaním? Všetká česť Lucovi Bessonovi. Známka: A ..... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nechápal popularitu tohto dielu (resp. série) a už tobôž som nerozumel tomu, ako môže niekto tento fádny film z produkcie muža stojaceho za legendami ako MAGICKÁ HLBOČINA a LEON pokladať za kultový. No tak ale čo už, zas nemusím chápať všetkým veciam na svete, no nie? Ak vám ide len o akčné scény a trocha humoru, siahnite radšej po Bessonových rovnako rutinných, ale predsa len o čosi vtipnejších kúskoch WASABI a KURIÉR. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Prvá časť určite potešila mnohých motonadšencov, pre iných to bola len ďalšia bezduchá zábavička. Prvadou ale je, že originalita sa nezaprie, aj keď naplno bol (aspoň z môjho pohľadu) rozvitá až v druhej časti, ktorou pre mňa séria skončila. Perfektné ksichty a herci, ktorých neokukané a zaujímavé črty som si zamiloval. Gibert je klassa! 75%. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý byl toto jeden z mých nejoblíbenějších filmů , ale časy se mění . Uznávám že tento film má dost do sebe , vtipy a akci , ale na mě už to úplně nefunguje , prostě je to dobrý , ale jen dobrý , šlo to i líp . A nebo jsem si ho už jen ohrál , ale přesto si ho rád pustím , jen to už není ono . ( 15.5.14/MAC/4* z nostalgie ) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Akhenaton: 1. Maudits Soient Les Yeux Fermes (Chien De Paille) ,2. Scooter ,3. Dini (Assia) ,4. L'amour Du Risque (Fonky Family) ,5. La Charge ,6. Give Me Your Love (Deni Hines) ,7. La Vie De Reve (3 -Oniel) ,8. 1ere Attaque ,9. Le Dernier Coup ,10. Ne Rien Faire (Karl) ,11. 2 Eme Attaque ,12. Marseille La Nuit (Iam) ,13. Taxi (Mafia Underground) ,14. Derniere Banque ,15. Vie Infecte (Carre Rouge) ,16. Tu Me Plais (K.Reen/ Def Bond) ,17. Theme De Lily Iii ,18. Lyrix Files (Akhenaton) ,19. What Makes You A Man (Deni Hines) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Když policisté v hangáru představují nové obrněné auto, má černá skla. Když ale vyjedou ven, jsou skla čirá. (BloodMax)
  • Pri výrobe filmu bolo použitých 110 áut. (WalterIK7)

Reklama

Reklama