Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (74)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které mě prostě dostanou, a je naprosto jedno, jak banální, přímočarý a předvídatelný je příběh. Tohle je případ "Annie". Nesmírně pozitivní muzikál, který se to nijak nesnaží zastřít. Jsou zde banální zvraty, ale to je naprosto jedno, protože ten film mě dokázal tak nabít, že nemůžu jinak než na maximální hodnocení. Quvenzhané Wallis je naprosto úchvatná a je hvězdou tohoto filmu. Její výkon je i ve srovnání s některými staršími kolegy naprosto neuvěřitelný. Obecně jsou ty dětské postavy skvělé. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

A teď tu o Popelce, chtělo by se zvolat po shlédnutí filmu. Popelka v něm totiž není, ale jinak jsou postavy jak vykopírované z pohádek. Macecha jako z Perníkové chaloupky, opuštěný sirotek a přepracovaný bussinesman, v podstatě každá scéna připomíná vyprávěnky z dětství. A tak se není co divit, že všechno spěje k veskrze kladnému kýčoviténu konci. Někteří se jenom polepší, jiní úplně zblbnou a vzdají se svých snů. A výsledek? Veskrze žádný. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, toto bolo fakt klišé prekladané klišé, ale napriek tomu sa mi to veľmi páčilo. Ten príbeh bol síce dokonalo predvídateľný, ale ten príjemný light štýl akým to bolo podané si ma jednoducho získal. Určite sa o veľký kus sympatií postaralo aj herecké obsadenie na čele s talentovanou detskou herečkou Quvenzhané Wallis, ale mňa osobne potešila zas a znovu aj šarmantná Rose Byrne a po dlhej dobe aj Cameron Diaz. Skvelý feeling tomu dodalo aj čiastočne muzikálové prevedenie a celkovo po hudobnej stránke to bolo vydarené. Dokonca aj klišovitý príbeh ponúkol viacero pekných dialógov a zlomov v deji, takže za to všetko som ochotný dať kľudne aj 4*. P.S. Pri pohľade na filmový poster som sa obával, či to nebude ďalší tupý film so psom v hlavnej úlohe, no našťastie Annie bolo meno toho dievčatka. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Will Gluck bude asi zajímavá postavička. Nejprv natočí odpadní Easy A, potom si napraví reputaci vynikajícim Friends with Benefits, a teď přijde s touhletou My Fair Baby z pytlíku, co děti učí tak akorát nadávat, používat Instagram a erudovaně glosovat politickou situaci v USA i v cizině. --- Upřímně fakt nevim, co tohle všechno mělo znamenat, ale "příjemný" to teda nebylo rozhodně, a pokud některý písničky skutečně měly chytlavou melodii, tak je pro jistotu srážel navýsost stupidní text (hergot, však ústřední song stojí na cimrmanovsky absolutnim rýmu tomorrow-tomorrow!). --- Ale abych jen nekritizoval, tak pár společných momentů Annie se Stacksem určitě stálo za to (Jamie si to očividně užíval), a obecně ten odklon od počátečního formátu "Elementary School Musical meets 101 Dalmatians" lze s odstupem času vnímat jedině jako krok kupředu. Jakkoliv nevyhnutelnej byl. ()

Compote odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky. (Nikitera)
  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)

Reklama

Reklama