Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (494)

welena 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne. Romantická komedie ze které odcházím s depresivní náladou - tady asi někdo udělal chybu. SPOILERY!!! Chápu, že se postavy chovají jako idioti ve věku na střední škole, ale že se tak chovají i deset let potom je už pro mě těžko uvěřitelné. Nějak nevím, co mám dál napsat, protože nic nevystihuje, jaké zklamání tento film byl. Ono to trvalo jen 102 minut??? Já jsem měla pocit, že v kině sedíme 3 hodiny!!! Tak moc se tvůrci snažili, aby se hlavní hrdinové míjeli, až se minuli i s diváky. Pokud se vám líbila např. komedie Lásky čas, tak víte co je ryzí romantická komedie, která si dobré hodnocení zaslouží. Možná že pokud by film pojali spíše jako drama, udělali by tvůrci lépe. PS. Podívejte se radši na One day, kde je námět vpodstatě stejný, ale postavy Emmy a Dextera se na rozdíl od Rosie a Alexe vyvíjejí a příběh je mnohem více uvěřitelný. Takže za mě jedna hvězda a ta je za zrzavou kamarádku. ()

AJACON 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychový film, který je více romantický než komediální. Určitě to není tuctovka, takže mě vývoj sem tam i překvapil. Doporučuji. ()

Anask 

všechny recenze uživatele

Film, který mě opravdu oslovil a rozhodně jsem ho neviděla naposled. Příběh je sice docela smutný, ale je protkaný úžasným humorem a nesmí chybět ani "happy end". Tento film mi trochu připomíná One Day, ale v mnoha věcech je pro mě zábavnější a poutavější. Lily Collins je naprosto neodolatelná, akorát mi přijde, že vedle své filmové dcery vypadá jako její starší sestra. U tohoto filmu si jednoduše popláčete, ale i od srdce zasmějete. Těším se, až se k tomuto filmu znovu vrátím. ()

FairyTejl 

všechny recenze uživatele

Slabší čtyřka, výběr herců velmi sympatický, holky se zasmály a poplakaly, a kluci mají splněno :) příjemný film, ps: byl lepší než knížka :) alespoň pro mne. ()

Miroub 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, který byl vlastně romantický až na úplném konci. Co na tom, že v životě to tak nechodí? Ale ve filmu lze prožít cokoliv. Každý z nich prožil velký kus svého života jinde, s někým jiným a přesto věděli, že se mají a přesto se celá léta v myšlenkách k sobě vraceli. A že nejlepší kamarádi nemůžou být milenci? Kdoví? Možná, občas zapomínáme na své sny. Oddychový film s vtipem. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Příjemná romanťárna s vtipnými momenty, bez přílišných kliše a hluhých momentů. Bavila jsem a dodalo mi to vagon pozitivní energie:) ()

radul 

všechny recenze uživatele

Už dlouhou dobu jsem neviděla tak příjemný film. Miluju filmy, které mají osobnost a tenhle jí opravdu má. Příběh o přáteství z dětství které přerostlo v lásku jejihž osudy se neustáoe míjejí a Britský humor = vynikající kombinace. Opravdu mi v tohle fimlu nic nechybělo, navíc to bylo naservírováno velmi nenáslně. Navíc jsem nechtěla aby film skončil. Navíc Lily Collins byla vynikající. Musím dát 5 hvězdiček, protože tohle je opravdu můj šálek velmi dobré kávy. ()

natali.sek 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem bohužel nečetla, ale i tak byl film vcelku dobrý. Podle mě byl srozumitelný a dobře zpracovaný. Herecké obsazení bylo na jedničku, protože Liy Collins mám opravdu ráda a tady opravu nezklamala. Co mě zklamalo byli maskéři, protože Rosie i Alexovi musí být v jedné části filmu něco kolem třicítky a na nich to nebylo ani trochu znát. Soundtrack byl dobrý, znovu jsem si poslechla staré dobré songy. U filmu jsem nevěděla zda si zaslouží 5*, ale známkovala jsme hned po shlédnutí a tak jsem dala vyšší hodnocení. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

Ještě jednou,prosím! Velice, opravdu velice pěkný romantický příběh. Vůbec není prvoplánový, vůbec to neprobíhá tak, jak si představujete před filmem, jen ten konec je takový typický, pro tyto typy filmů. Nicméně! - To ovšem není na škodu, protože po tom, čím Vás film provede, si nebudete přát nic jiného :-) Pro romantické chvíle film jako stvořený ;) Atmosféra filmu, britský přízvuk a prostředí, herci - všecko pasuje a funguje. Doporučuju. 5* ()

justaboy 

všechny recenze uživatele

ONA: Chci tě, ale jdi za tou druhou holkou. Stejně tě nebude chtít, protože jsi panic. Ty jsi šel za tou holkou, za kterou jsem tě poslala a už nejsi panic? Tak to se musím vyspat s jiným. Ne, šprcka mi zůstala v piči a jsem těhotná, to se musím toho děcka zbavit! Už jsem máma, nechci se toho zbavit. Alex mě pozval do Bostonu super, asi mě chce. Alexi, ty čekáš dítě s jinou? Tak to si vezmu kluka, kterej na mě a jeho dítě sral 5 let. Ahoj Bethany, chováš je jak píča, ale jeď za Alexem, když budeš v Bostonu, určitě tě rád uvidí. Cože Alexi?! Ty si bereš Bethany, když jsem jí za tebou poslala? Btw. kluk co na mě 5 let sral na mě sere pořád a podvádí mě, ale to mi nebránilo se s ním asi po 5ti minutách vyspat. Škoda, že nám jedna pusa, kterou si nepamatuju rozesrala celej život, teču z tebe Alexi. ON: Chci tě, ale Bethany mě chce taky a nedělá kolem toho cavyky jako ty. Posmívala ses mi, že jsem panic, tak už nejsem. Přijeď do Bostonu, ale pozval jsem tě jen abychom zakallili. Btw. mám doma těhotnou přítelkyni. Přítelkyně mě podváděla, ty mi neodpovídáš a přijela Bethany, tak si jí vezmu, i když chci pořád tebe. No nakonec svatba sem, svatba tam, stejně chci tebe, ale to že sis nepamatovala jednu pusu z 18tin nám oboum pěkně rozesralo život. Rozdáme si to v pokoji s výhledem na moře asi po 20ti letech, hlavně, že vypadáme pořád na 18. ZÁVĚR: Dva idioti, kteří nedokáží na plnou hubu říct, co k sobě cítí kolem sebe tancují jako baleríny, dělají debilní rozhodnutí a úúúplnou náhodou vždycky, když je jeden dostupnej, tak ten druhej udělá nějakou kokotinu, aby spolu zase nemohli být a tak to jde celý film. Po první půlhodině to člověka omrzí a nijak vás to už nepřekvapuje. Takhle blbý lidi by si zasloužili zůstat sami a ne happy end. Hodnocení 80% nechápu, ale je možné, že v době vztahů přes FB to takhle i funguje i v reálu. Díval jsem se na to kvůli přítelkyni a i ta musela uznat, že je to stupidní film. Zlatej Notebook (Zápisník jedné lásky). ()

Shannar 

všechny recenze uživatele

Nejsem příznivcem romantických filmů. Nicméně mistrné režisérsko-kameramansko-střihačské představení, bez zbytečně dlouhých nedůležitých scén, se špetkou humoru ve správný čas dělají z tohoto snímku klenot v rámci dané kategorie. ()

BStone 

všechny recenze uživatele

Docela průhledný scénář. Od začátku je jasné o co jde a jak to skončí. Žádný prostor pro představivost nebo snad nějaké to překvápko či zvrat. Jde jen o to,kolik překážek a nástrah nám scénárista s režisérem připraví,než se dočkáme happyendu. Navíc partneři dvou hlavních postav jsou černobíle líčeni jako psychouši a idioti. Tolik různých popření lásky.... Ale... Lily úžasně vypadá i hraje. Přes všechny mínusy je to fajn film. 70% ()

mascala 

všechny recenze uživatele

Nadmíru uvěřitelné herecké výkony, temporytmus celého filmu šlape jako hodinky, citlivě dynamická kamera, poutavá hudební dramaturgie, ztotožňování s charaktery postav více než funguje...Vše co má kvalitní audiovizuální dílo mít. A že je to všechno našroubované na tento, jindy rozporuplný, odpočinkový žánr? Tři hvězdy a čtvrtou za režijní nadhled;-) Velmi vkusně zfilmovaná romantická komedie. ()

Ilonabenetko 

všechny recenze uživatele

Úžasný film o tom, jak se dva lidé celý život míjejí. Celý film doprovází krásná atmosféra, pár, no možná víc, dojemných chvilek, která vás dostanou a skvělý výkon Lily Collins vás pohltí. Film vás zahřeje u srdce, dojme, ale i pobaví. Takto si opravdu představuji romantický film. ()

ferda12 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych, že to někdy řeknu, ale opět mně tenhle žánr dokázal dostat. Nejedné ženě se tento skromný film bude zamlouvat. || „MÁŠ ŠTĚSTÍ, ŽE NEZAKOPLA O TVŮJ JAZYK, KTERÝ BYL NA PŮL CESTY K ZEMI.” ()

Celsius 

všechny recenze uživatele

Romantická slaďárna. Ano, náchylnější na nemoci se mohou obávat, jestli náhodou nedostanu cukrovku. Já ji nedostal. Sympatické obsazení (Sicej sem chvíli přemýšlel, jestli to náhodou není Emma Watson, ale whatever.). Sympatická hudba. Příběh trochu moc "náhodný", ale tak koneckonců, proč ne, že? Já se bavil, a to dokonce víc, než jsem čekal. :-) ()

HoFikus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě přinutil brečet..... Ze zdánlivě jednoduché zápletky dokázali tvůrci vytěžit maximum. Lily Colins byla opravdu moc úžasná :). Její pohyby , gesta , grimasy... Pane bože asi jsem se zamiloval ... Claflin jí skvěle doplňoval. Uměl zahrát jak komické , tak i smutné scény. Díky tomuhle filmu jsem nabyl přesvědčení , že není špatné se čas od času podívat i na nějaký ten "slaďák". ()

Reklama

Reklama