Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jak hluboko jsem to klesl? :D Dělám si srandu, řemeslně je to zvládnuto na výbornou, líbivá režie Christiana Dittera dává tušit, že nejsme svědky pouze obyčejné romance, navíc přitažené za vlasy, kterých jsou tuny. Knižní bestseller je povinnost a Love, Rosie téměř ničím z řadových romancí nevybočuje a pointu není třeba už od začátku nějak skrývat. Je to loženka, ovšem důležité je, jak se k tíženému záběru dva (ne)zamilovaní dostanou. To už totiž taková loženka není a ačkoliv je občas úsměvné, do jakých absurdit tvůrci zabrousili, povětšinou je to takové vhodně milé a člověka to dokáže zabavit. Když už nic jiného, alespoň toto se sluší pochválit...70% ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě, který rovněž vznikl v hlavě Cecelii Ahern se spisovatelce povedl o něco víc, ale tenhle příběh rozhodně taky není k zahození. Je totiž něčím hrozně opravdový. Koukáte se na určité situace a vidíte sebe, a proto se nemůžete odtrhnout. Potřebujete prostě vědět, jak to dopadne. Herecké obsazení je taky příjemné, i když Lily se mi vzhledově líbí v jiných filmech víc. To je ale jen drobná chyba na kráse jinak zdařilého filmu. Jo a dojde na jeden z nejlepších skoro-polibků, jaké jsem kdy ve filmu viděla... 4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie, alebo starosti s hľadaním tej pravej lásky. Kto by netúžil po tej pravej, však? Na môj vkus sa v scenári vyskytovalo až príliš veľa náhodilých faktorov a až príliš často sa hlavní aktéri míňali. Cieľ bol jasný, cukríkovým záverom dosiahnuť čo najväčší emočný náboj a pretlak citov. Obyčajne to funguje skôr opačne, v tomto prípade však čuduj sa svete mi to nejak extrémne nevadilo. Možno to bolo v samotných protagonistoch (L. Collins by už ale mala vážne premýšľať nad úpravou obočia) a ich vzájomnej príťažlivosti. Ani atmosféra snímku nebola najhoršia, preto slabší nadpriemer.70/100 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie je neuvěřitelně milý snímek, disponující nadmíru sympatickým obsazením, který na jednu stranu působí neskutečně romanticky, zatímco na druhé straně je spíše takový ten hořkosladký nádech, přičemž divák (nebo alespoň já) celou dobu napjatě sleduje, jak se bude děj filmu vyvíjet, a jestli všechno dopadne tak, jak má (nebo by mělo). Bavilo mě sledovat, jak se obě hlavní postavy vyvíjely, a kam je vedly jejich životní cesty. Zkrátka pěkný film, který divákovi jak vykouzlí úsměv na tváří, tak mu nažene nějakou tu slzu do očí. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)

Reklama

Reklama