Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoční idylku definitivně smetl výbuch Bukowského karavanu. Nestor s Vesnou skončí v nemocnici, stejně jako popálený Luka. Cirkus je v exekuci, manželka Bukowského naléhá s rozvodem, ale je v tom háček - Kuneš skrývá Bukowského a oficiálně jej prohlásí za mrtvého, alespoň do té doby, než Kuneš vyřeší sérii vražd v pražském metru. Ukazuje se totiž, že jde o práci profesionála. A mrtví přibývají. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Advokát (Bohumil Klepl) říká: „Dávejte na sebe pozor, nerad bych vás zastupoval In memoriam.“ Jako právník studoval latinu a měl by vědět, že to znamená „na paměť“ nebo „na památku“, a používá se při udělování vyznamenání a řádů již zemřelým osobám. Správně by to mohlo znít „post mortem“, tedy posmrtně. (sator)
  • Knihovna, ve které pátrá Bukowsky (Pavel Řezníček), je Národní technická knihovna v Dejvicích. (sator)
  • Filmováno v Praze (Novém Městě, Václavském náměstí, Senovážném náměstí, Mořském světě v Bubenči, Spálené ulici, nemocnici Na Homolce, Holešovicích, Dejvicích, Hradčanském náměstí, Letňanech, depu Hostivař, zámeckých schodech na Starém Městě, nákupním centru Štěrboholy, Letňanech, stanici metra Muzeum), zámku Bon Repos a Mostě. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama