Reklama

Reklama

Room 8

Trailer
Krátkometrážní / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
Velká Británie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Na celu je přiveden nový trestanec a seznamuje se svým spoluvězněm, postarším málomluvným mužem. Usedne na palandu, kde objeví červenou krabici, jeho zvědavost jej nutí ji otevřít, ale starší muž jej varuje, že bude litovat, nedbá varování a krabici otevře a odhalí něco, co by si nedokázal představit ani v tom nejšílenějším snu. (PetrPan)

(více)

Recenze (55)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Výýýbornej kraťas !!! Fakt geniální nápad, kterej mě nutil se chvíli hodně hluboce filosoficko-fyzikálně zamyslet ... Vidět tohle na trávě, tak se možná zacyklím na pár hodin ... brrr... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Otevřít či neotevřít? Jasně, že otevřít, protože jinak by to byla nuda, ale já bych tu krabici stejně neotevřel. Jednak proto, že si to její majitel nepřál, jednak proto, že nejsem příliš zvědavý a hlavně proto, že už nyní vím, co by mne čekalo. Děkuji, nechci. A tento kraťas je jen taková hravá blbůstka, která sice neuškodí, ale podruhé se drbat ohromným palcem za miniaturním uchem nebudu. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

A básník chtěl říci 2? Totéž jako Doodlebug, možná zajímavý nápad na hraní, ale nic víc. Asi nejsem správné publikum pro intelektuální hrátky bez nějakého směřování. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Ano, rozhodně originální nápad, když tedy na chvíli zapomeneme na Nolana (to jde?). Ale, kde je něco, co by aspoň trochu připomínalo pokus o nějaký mini příběh, nějakou opravdovou pointu nebo alespoň myšlenku? Nic takového to nemá a tím pádem spíše zklamání. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

V těch sedmi minutách jsem byla připoutána k příběhu, který byl opravdu originální a velmi působivý :-) Já bych tomu dala víc než sedm minut, nápad je skvělý! :-) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a celkom pôsobivý experiment, ktorý sa dôsledne hrá s divákom (a účastníkom experimentu), chýba mu však vlastná originálna myšlienka. Škoda, že sa nejedná o rozsiahlejší materiál, dopad by mohol mať omnoho silnejší. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Filmy s sečtelýma dědkama, navíc tajemnýma jako odpověď na otázku "Kdo nasral paní Cífkové pod rohožku" a kouzelnýma krabicema mám rád, zvláště pokud dosahují délky močení u 70ti letého seniora, co si zapomněl vzít Prostenal Forte. Celkově odpovědí ve filmu teda bylo asi jako čistých záchodů v centru města, ale i tak líbilo. Jako nápad velice zajímavé a ode dneška vím, že až se dostanu do vězení, určitě nebudu otevírat žádné červené krabice a radši jednou nebo dvakrát přežiju náhlou spoluvězeňskou svěračkoidní příhodu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem teda nečekal. Docela psycho kraťas. Zajímavý nápad. Člověk by ani nečekal, co ho ve vězeňské cele může potkat... "Neotvírej to." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Asi budu muset přehodnotit svůj zatím maximálně vlažný vztah ke světu krátkometrážního filmu. Na závratných sedm minut jsem se "ponořil" do příběhu, který byl i přes svou "délku" chutně znepokojivý. No, ať už panu Schrödingerovi jeho kočka pošla nebo ne, já už vím jistě, že bych to nekontroloval. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jo, ta inspirace Nolanovou krátkometrážní prvotinou je očividná, ale vůbec bych to neviděl jako mínus.. rozvést to do pořádně atmosférického psychologicko-mysteriózního celovečeráku, tak jdu do kina! ()

Reklama

Reklama