Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celou dobu super. Fakt mi to přišlo vtipný. Jakmile přišel na scénu ten dredatej mamlas, tak to úplně ztratilo švih. Najednou to začalo být neobratně akční a já se začal trochu nudit. Jake Johnson je skvělej komik a překvapilo mě, že se do Holywoodu probojoval John Lajoie aka MC Vagina aka Every day normal guy. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V komedii se dokážou skvěle vyblbnout ve variaci na situaci, kdybych mohl předstírat, že jsem polda, co by se stalo? Naneštěstí do tématu vnáší dramatickou a pěkně závažnou akční rovinu, která dobrou zábavu jaksi kazí, přesto si to alespoň trochu dovede film omluvit vnitřním uspořádáním o hledání sebe sama skrze práci na vývoji počítačové hry. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak na něco takového už jsem čekal snad rok či dva. A že už bylo na čase! Dlouhou předlouhou dobu jsem neviděl komedii, u které bych se tak bavil. Kvanta vtipných scének, hlášek, událostí. Obsazení hlavní dvojice perfektně vybráno a perfektně zahráno. Vše doplněno o povedený soundtrack. Tak tohle si brzy zhlédnu znovu. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Aniž bych chtěl hodnocení jakkoli ublížit, tak prostě musím konstatovat, že tohle mi absolutně nesedlo. Zasmál jsem se pouze jednou a už si vůbec nepamatuji čemu. Zbytek rozhodně není vtipný, ale absolutně trapný, nekonečně debilní a prakticky nekoukatelný. Příběh stojí úplně za hovno. Myslel jsem si, že to bude nesrovnatelně lepší, protože nápad to rozhodně není zlý. Přišlo mi, že když uvidím dva retoše, co předstírají, že jsou policisté, tak že je to prakticky záruka skvělé zábavy. No, asi by to nesměl režírovat kokot. Hlavní hrdinové také nejsou úplně ty typy, které by vás celou stopáž srali. Dá se na ně celkem bez vyvinutí vyššího úsilí zvyknout. Opravdu nedovedu povědět, kde se přesně stala chyba, ale tahle sračka je vážně nekoukatelná. Celý film je v každém směru neuvěřitelně přetažený za vlasy. Přišlo mi to celé, jako ubohá prezentace pro 13 leté americké gaye, jak je skvělé býti policajtem. Člověk je poté vládcem vesmíru a může vlastně úplně všechno. Nechci snímek zase tak moc urážet. Viděl jsem trapnější nesmysly. Tohle mě spíše zklamalo než nasralo. Přesto si neodpustím odpad. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla božsky svěží, nahláškovaná a neseriozní komedie plná skvělého humoru, topových hlášek a hlavně se skvělou hlavní dvojkou. Herecky je vidět, že je to prostě baví a užívají si role co to jen jde, chemie je mezi nimi skvělá a když se k tomu přidají originální gagy a hlášky, dostatek zábavné akce a rychlé tempo filmu, vychází mi našlapaná čtyřhvězda, která pobaví snad všechny skupiny diváků. Čirá radost. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)

Reklama

Reklama