Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zdejší srovnávání s Butterfly Effectem si tenhle film ani nezaslouží. Parta superinteligentních děcek prostě najde a zprovozní strojek času, načež ho začne testovat na jejich inteligenci až příliš populisticky a divácky poplatně, což sráží celý tohle FFko na oko líbivého průměru. Koho by tak asi napadlo použít stroj na vyhrání včerejší Sportky? Achjo. Když to pak celý zaplácneme bullshitem jménem láska, dojde aji na slzy, takže všechny hore zmoňovaný žánry dostanou pěkně na prdel. Mrknout se dá, ale o time travel existují mnohem lepší filmy. 60% ()

CzechGod odpad!

všechny recenze uživatele

fakt nesnasim tvurce, ktery chteji usetrit za kameramany, takze dej obali pseudo-dokumentacnim pohledem a vysledek je takovej ze obraz se furt trese, ruzne pootecenej, vecne koukate z pohledu kouli a vecne koukate na zem, na zdi, na schody... a co se tyce deje, tak to je fakt bida - zlatej butterfly effect ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je oblíbené téma, tedy alespoň moje. Viděl jsem hodně propracované snímky na toto téma, i ty slabší. Tohle patří k průměru, ale od MTV jsem neočekával filmový trhák. Možná bych si ten snímek i užil, ale nejsem příznivec roztřesené kamery a tady mi ten systém lezl opravdu hodně na nervy, což mě odvádělo od lepšího prožitku. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Partička studentů přijde na to, jak sestavit stroj času a vracej se přesně tam, kam bychom se vraceli i my, do dob, kdy něco nestihli nebo zkazili. Prostě si to užívaj. To je poměrně věrohodná část, až na to sestrojení a cestování samotný, protože je to až moc zlehčený. A čím víc ovlivňujou minulost, tím horší jsou následky. Butterfly effect. Není to ale nic nadčasovýho, ani promyšlenýho. A to že prostě dneska už filmy tohodle typu uměj bejt. Co bylo aspoň trošku super, tak ten konec, i když i k tomu bych měl připomínky, že to mohlo svým způsobem ovlivnit přítomnost, když se nad tim všim člověk zamyslí. Ale jako párty film pro danou cílovku to stačilo. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama