Reklama

Reklama

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

  • USA Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (více)
Trailer 3

Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Jeho tajemnost i nebezpečí se začnou prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho obyvatele a jejich zvláštní, neuvěřitelné schopnosti, ale i jejich strašlivé nepřátele. Jake nakonec zjistí, že jen jeho vlastní a výjimečná "podivnost" může zachránit jeho nové přátele. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

rionka

Ty fotky na té knížce byly to nejlepší a vlastně i důvod, proč jsem si to chtěl přečíst. Začátek je ještě docela fajn, ale pak se to z hororu přelomí do nějakého nablblého X-Men Univerza a od chvíle, kdy se ten kluk seznámí s těma děckama, to šlo celý do kopru.

To, že to bude režírovat Burton, ve mně probouzí spíš pochybnosti než nadšení, vzhledem k jeho posledním filmům. Kdyby to natočil, jak píšete, černobíle a pěkně temně, nemuselo by to dopadnout zle, ale myslím, že je jasné, na jaké publikum bude cílit...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

americká premiéra je taky v prosinci, tady to zřejmě někdo neaktualizoval

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Četl jsem obě knihy. Co se týče první, tak první polovina mě nezaujala, ale druhá mě bavila. Říkal jsem si, že je otázkou času, než to hodí na plátna. No uvidíme, víme jak to chodí :)

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Takže tady v Česku to bude jako až 9 měsíců později? To je nějaká blbost, ne?

na příspěvěk reagoval filthy.man

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

Mojej dcére sa kniha veľmi páčila a určite bude rada, že to dostal do rúk Burton ... a ja? ... som teda zvedavá, minimálne na Jacksona, čítať sa mi to veru nechce. 

rionka

rionka (hodnocení, recenze)

obrazové přílohy v knize byly velice ňuňu, těším se, jak se vyřádí na filmu.

na příspěvěk reagoval Pítrs85

BajaSmile12

BajaSmile12 (hodnocení, recenze)

Knihu jsem před týdnem dočetla a musím uznat, že se mi celkem líbila. Film v podání legendárního Tima Burtona a celkem dobrým hereckým obsazením by mohl být pecka! Snad mě nezklame.

Uživatel BajaSmile12 smazal svůj příspěvek.

133craig

133craig (hodnocení, recenze)

Knihu jsem četla a  nápad to nebyl špatný, ale jinak to byla nuda. Naivní, nezáživné, jen se modlíte, abyste to už dočetli a mohli číst něco jiného. Nevím, zda i takový Burton a takové obsazení dokážou z hnoje něco vypěstovat.

katerina99

katerina99 (hodnocení, recenze)

Kniha mě ze začátku zaujala, ale později mi přišla nudná. Film v režii Tim Burtona by mohl stát za to. I kdyby příběhem přesně kopíroval knihu, vizualizace by mohla být dobrá.

vimanzen

vimanzen (hodnocení, recenze)

Doufám, že je to fake. Ta kniha byla tak moc naivní, že film nemůže být o nic lepší než marvelovské filmy. Což znamená hrozný!

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama