Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No... Když tu jsou tu věci od screen junkies, proč ne něco z domácího rybníčku.. Jen škoda, že tenhle konkrétní rybníček je už dávno vyloven, vypuštěn a nikdo se neobtěžoval nasadit nové ryby. Chtělo by to konečně zařadit novou kategorii, tv seriál zní v takovýchto případech nechutně honosně. Druhá hvězdička je ocenění toho, že Debilní kecy uspěly tam, kde měli - v poměru cena / výkon extrémně efektivní reklama. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Stejný fenomén, jako svého času nekonečné laviny meme komiksů na facebooku - tvůrčí potenciál v podstatě nula nula nic a celkově nejde o nic, co by parta lidí v základu nedala dohromady za pár hodin (princip spočívá v zesměšněné recyklaci všednodenních lidských zlozvyků a podobně). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Některý Debilní Kecy jsou povedenější, některý zase nestojí za moc (ty novější). Celkově vzato je to dobrý projekt, ale čeho je moc toho je příliš... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já bych to neodsuzoval. Každý kdo se snaží dělat inteligentní srandu zasluhuje palec nahoru. Netvrdím, že všechno bylo povedené, ale kucí celkem přesně cílí na chování omladiny a i některých dospělejších jedinců. Případně na takové to stádní chování a ,,čecháčkovství'', které stále z některých jedinců vyloženě čpí hlavně v zahraničí. Možná, že řada z těch co tu dala odpad se v nějaké scénce poznala a snad proto se to někoho tak dotklo, že to setřel odpadem:-). Osobně jsem viděl asi většinu Debilních keců, díky tomu, že to někdo pospojoval do jednoho delšího avíčka. A tak jsem viděl Co kluci a holky neříkají, kecy Pražáků, o vánocích a kecy mamin a nakonec školu a povedené kecy Čechů na dovolené. Musím za sebe říci, že místy to bylo opravdu vtipné a zatraceně pravdivé. Kdo máte rádi Na Stojáka a podobné formáty zábavy, určitě Vám to nebude připadat tak hrozné jako místním arbitrům vkusu. Souhlasím však s jedním, to že se to tu objevilo v databázi filmů na CSFD asi není úplně Ok. Dnes, když jsou kucí známí díky jůťjůb to smrdí hodně reklamou, ale ze začátku to ti dva dělali jen ze srandy s chutí pobavit - což se jim povedlo a to já umím ocenit. * * ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

První díly jsou super, no teď už to neslavně bojuje s trapností, takže slabé čtyřhvězdí s podmínkou, která určitě dodržena nebude díky české chamtivosti. 60% ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Na ČSFD se dějí debilní věci, Ultra kokotí kecy adminů: "Nahodím tomu profil / To nevadí, že je to točený mobilem / Pecka, ještě šestnáct dílů / Máš video o vytírání prdele, to bude šlágr / Super, že jsi dokonalý a vypatlaný lempl, bereme / HOMO je geniální manažer." ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Některé hlášky jsou hodně povedené ("Proč se mi nedíváš na kozy, když s tebou mluvím?" "Můžeš mě vyfotit pod vodou s rybama?.... Můžeš mě vyfotit pod vodou bez ryb?" :D). Něco je naopak slabší. Ale celkově na pomezí tří a čtyř hvězdiček. ~(3,5)~ ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Preboha tu už je fakt všetko. Za chvíľu budeme hodnotiť i trailery. A TV seriál? To ako fakt chodí v telke? Ale okej dávam jednu * zo začiatku to bola sranda, ale teraz je to už moc ohrané. A úprimne aj tak to hodnotím len preto, že mi chýba jedno hodnotenie k tomu aby som bola spokojná a mala 1188 hodnotení a 1088 komentárov. 88 chápeme nééé (nemá to nič spoločné s písmenom H len chcem mať na konci vždy rovnaké číslo)?! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Perfektní věc, i když poslední dobou už smrdí komercí. Už to není, jak předtím. Ale některé jsou fakt povedené. Pražáci jsou stejně nejlepší: "Hodiny, v životě neviděli hodiny." :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Nejvíce jsem se našel v debilních kecech studentů, ty se podle mě povedli na výbornou, ostatní byli zpracované na takový lepší průměr. | Průměr všech zhlédnutých epizod 60% (3*) | ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Debilní kecy....věc která mi při sledování vůbec nevadí a už vůbec mi nevadí, že je zde jako seriál, i když srovnal bych to spíš s jistým druhem pořadu.Meldík a Stýblo před lety udeřili hřebík na hlavičku a trefili se do vkusu i stylu drtivé většiny dnešní mládeže.Spousta debilních keců je trefná, výstižná a kurefsky ftipná.Např. nejlepší pro mě jsou jednoznačně debilní kecy holek (co holky neříkají), kecy studentů, matek a český styl.Pro někoho možná primitivní zábava (zase ty uvědomělý sráči) pro mě super oddych. který dokáže skoro vždy na 2 až 3 minuty rozesmát.Pravda ovšem je, že jim pomalu dochází dech, pár videí je opravdu špatných a chtělo by to udělat nějaký mega finiš a dát si třeba rok pauzu, nasbírat materiál a informace, přizvat pár kreativců a rozjet to trochu jinak a s víc lidma, protože už jim dochází dech, ale pořád jim přeju, ať se vrátí na "vrchol", na kterém bez pochyb byli.60%.p.s. kde ste vzali sakra tu Kučavíkovou!?! :) ()

prome 

všechny recenze uživatele

U těch co jsem viděl a nebylo jich moc, jsem se možná párkrát pousmál. Proto ta jedna hvězda. Není to zábava pro mě a jde to zcela mimo mě. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

1. To se takhle jednou sešel Franta u Lojzy, a brouzdali společně na internetu, až narazili na videa, které jim přišla vtipná. 2. A řekli si: "Ty voe, to je supr, natočíme to úplně stejně, akorát v český verzi!!" 3. A jak pravili, tak vykonali. 4. Jejich videa jim sežrala tuny lidí a dočkali se milionových shlednutí na outube. 5. A poté Franta a Lojza odpočívali. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Všechno to začalo povedenými díly Debilní Kecy Pražáků, Debilní Kecy Holek (díl, díky kterému se stala "slavná" Lenka Kučavíková), Debilní Kecy Kluků. To jsou tři díly, které ViralBrothers vynesly nahoru a udělaly z nich celorepublikově známé týpky. Po nich přišli už méně dobré, ale pořád povedené díly Debilní Kecy, co KLUCI NEŘÍKAJÍ!, Debilní Kecy Čechů na DOVOLENÉ, Debilní Kecy, co HOLKY NEŘÍKAJÍ! a nebo Debilní Kecy na VÁNOCE či Debilní Kecy Studentů. Poslední díl Debilní Kecy Důchodců je už ale bohužel slabý odvar, kde člověk má co dělat, aby se vůbec u nějaké scénky aspoň pousmál, ikdyž ty hlášky i sednou. No, čeho je asi moc, toho je příliš. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Debilní kecy na csfd.cz? Pak už by tu mohly být k hodnocení vytvořeny i profily trailerů na jednotlivé filmy... Na jedné straně mého hodnocení Debilních keců stojí jednoduchý lidový humor a minimální intelektuální přesah, na druhé misce vah je pak reálný základ některých hlášek. Výsledkem všeho je pak průměrné hodnocení, protože nejde o originální nápad, ale zároveň mě některé díly bavily (Pražáci, matky). ()

Reklama

Reklama