Reklama

Reklama

Malá smrt

  • Austrálie The Little Death
Trailer

The Little Death – „Malá smrt" jako idiom pro orgasmus. Kolem sexuality se točí celá mozaika příběhů pěti párů z jedné ulice a jejich souseda, který se nedávno přistěhoval. V duchu hesla „kolik lidí, tolik chutí" je v tomto filmu vtipně i dramaticky ztvárněna celá škála sexuálních odchylek od relativně běžných typu sex po telefonu a role playing přes foot fetišismus a masochismus až po somnofilii a dakryfilii. (tereez)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

Najednou se mi zdá, že je povídkových filmů nějak víc. Ale nevadí. Je to zajímavý žánr, zvlášť když funguje jakožto povídkový cyklus, tedy povídky nějakým způsobem propojené a navázané k sobě. Ovšem přijde mi, že The Little Death toho nemá příliš co nabídnout, snad kromě bizarních úchylek a 'tajností a lží', které skýtá jejich skrývání. Někdy to vede k pěkným komickým situacím (záměna rate za rape), ale jinak nic moc. Nejhezčí byla hluchoněmá povídka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem se u mě tedy Australané trefili. Komedie to byla v podstatě přímá, tvůrci si nevymýšleli žádné podivné zvraty a nesmyslné zápletky, a přesto (nebo spíš právě proto) šlo o záležitost, u níž jsem se bavil přímo královsky. Tomu, že mají různí lidé různé sexuální touhy, se už dávno nedivím, některé chápu a mají tedy mé sympatie, u jiných je už můj postoj výrazně odlišný, ale v podstatě zastávám názor, že když obě strany projeví s děním souhlas, je mi po tom prd. Myslel jsem si, že už mě téměř nic nepřekvapí, ale upřímně přiznávám, že o dakryfílii jsem ještě neslyšel. No, musí to být peklo. Všechny páry mě bavily velice velmi, Steve mě dostal svou taktikou při představování, ale bylo to právě telefonování, u něhož jsem si téměř zvlhčil textil. Tento australský snímek mě pobavil tak, že pod pět kousků jít nemůžu. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi milý, zábavný a svým způsobem i něžný film. Místy zamrzí, že ne všechny části filmu jsou stejně dobře vypointované, některé podpříběhy pouze vyšumí do ztracena a zanechávají takový ten pocit, kdy potřebujete ještě lusknout prsty, ale máte mokré prsty a nejde to. Za překlad erotické linky pro hluché zaokrouhluji nahoru. 8/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

VŠECHNO, CO JSTE KDY CHTĚLI VĚDĚT O SEXU, ALE BÁLI JSTE SE ZEPTAT 2. Tragikomedie. Prostřednictvím několika dvojic se divák dozvídá o zajímavých sexuálních odchylkách (třeba když někdo pláče, druhý je z toho sexuálně vzrušen...ne řve, to je pak sadismus). Osobně mě nejvíce dostal sex po telefonu, který je zprostředkováván hluchoněmému mladíkovi připojenému přes internet (ano, v jisté chvíli jsem dostal záchvat smíchu). Některé postavy se nakonec sejdou, aniž by to vůbec tušily...nechápu, proč jsem tenhle film tak dlouho odkládal... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to jen sex á la Austrálie. Neznám mnoho australských filmů a neznám jejich smysl pro humor. Pokud se ale Australané baví filmy jako je Little death, chci vidět víc australských komedií. Každý z příběhů jednotlivých dvojic je unikátní a vy vlastně až do konce netušíte, jak to s kterým hrdinou dopadne. Asi nejvíc mě oslovil příběh poslední - ten s operátorkou a klučinou, co chce zprosředkovat hovor na erotické lince. Oba totiž byli výborní. Jen konec celého filmu mi přišel dost násilně namontovaný na sebe, což je prostě škoda. I tak ale stojí tenhle film o orgasmu za zhlédnutí. PS: scéna "Would you rate me" mě naprosto odrovnala. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na otázku, na jaký nejšílenější fetiš narazil při svém výzkumu, režisér Josh Lawson odpověděl, že je to fetiš, který ve filmu není, ale je to fetiš olizování oční bulvy. (KGBelik)
  • Režisér Josh Lawson v rozhovoru řekl, že chtěl, aby posledních 20 minut působilo téměř jako sexuální zážitek, aby diváci při vyvrcholení filmu téměř dosáhli orgasmu a odešli s potřebou dát si cigaretu a studenou sprchu. (KGBelik)
  • Název filmu pochází z eufemismu pro orgasmus z 19. století, původně francouzského „la petite Morte“. (KGBelik)

Reklama

Reklama