Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (148)

Domas88 

všechny recenze uživatele

Prostě Hitch :), vylepšený.. Já tohle říkám pořád tohle amici umí nejlepe, tyhle komedie.. Dokaží udělat pořád originální komedii a já se bavil a nasmál, držím prsty ať to tak jde pořád dál :) Je to klasická komedie, která vás vůbec nezklama právě naopak pobavíte se a to hodně. ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Byla to prdel přesně v tom Americkém stylu.Takovéhle komedie mám rád a tahle je jedna z těch lepších na které se i dobře kouká.Na víkend komedie jak stvořená i když pár chyb by se tam našlo, ale je to odmyslitelné pokud od toho nečekáte kvalitu typu Nesvatbovi. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, neopozerané (aspoň pre mňa) tváre, hrubozrnný humor... Keď vám to ale padne do nálady, bavíte sa kráľovsky. Tak ako ja. Jedna vtipná scéna strieda druhú a Kevin Hart ruluje... 70% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Je to gýč toho najhrubšieho zrna, ale pozerá sa na to dobre a hneď niekoľkokrát som sa z chuti zasmial. Potešila aj krásna Kaley Cuoco aj keď v takejto polohe ju moc nemusím. Priemerná ale zábavná komédia na pohodový večer. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

V ramci zanru urcite nadprumer, i kdyz ne zcela bez mantinelu americke komedie. No a co, ze to dopadne tak jako vzdycky? Cesta k prozreni je totiz po certech zabavna a skrz naskrz erkova a Kevin Hart opet potvrzuje, ze afroamericky komik muze byt zabavny i bez tuckerovskeho jeceni. Dobra prace. ()

Tomy_Reardon 

všechny recenze uživatele

Vtipný, Hart je celkem vtipnej, ale zase me tam dostalo to konecny, ten zkurvenej happy end, love end, proste je to vohrany a trapny.. Nebyt nejakej vtipnejch pasazi, a jo ze jich bylo, tak bych to poslal do pryc.. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Námet a herci výborní. Parádne som sa bavil aj pri téme "pred svatbou", ktorú normálne nemusím. Prečo nie za 5* :-) ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Dost dobré člověk se musí zasmát a myslím že se člověk zasměje... Některé věci tam jsou opravdu originální... ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době opravdu slušná Americká komedie s absencí fekálního humoru. Nenásilný humor který potěší. ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Lehký nadprůměr, párkrát jsem se zasmál. Takový typická americká komedie, na kterou se spíš člověk podívá kvůli pohodový atmosféře, dobré hudbě a sem tam nějaké vtipné scéně ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Podle mě pěkně vydařená komedie. Kevin Hart je (hlavně kvůli mimice a stylu vyjadřování) výbornej komik a tato role mu byla padla jak ulitá. Nápad pěknej, realize stejně tak. Vtipné hlášky, přijemné prostředí. skvělé postavy a obsazení. Kdo se chce zasmát, rozhodně doporučuji. :) ()

mandella 

všechny recenze uživatele

Překvapení roku - Kevin Hart může být ve filmu snesitelný. Kevin Hart je v něčem i vtipný. A Josh Gad dokáže být přitažlivý (WTF? Fakt jsem to napsala?). Tohle je slušná komedie, dobře šlape, nemá hluchá místa, ale zato dobré obsazení a zapamatovatelné gagy (zapálená babička). Dobrá buddy komedie, bude dvojka? ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Konečně zase po delší době pořádná komedie se slušným feeling-em. Pořádná porce zábavy a i když je to průhledný od prvních minut, tak nějak to nevadí :) ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart, je celkem slušný komik, ale bohužel, vždy jen do nějaké úrovně. Tady film nezačínal špatně, ač jsem od filmu nic neočekával, tak první minuty byly příjemné a já se těšil na celkem slušnou komedii. Ale, jak to u filmů s Hartem bývá, tak si to bohužel úroveň neudrží a to je problém i u tohoto filmu. Tady za to ani nemůže úplně Hart sám, ale film a jeho zpracování. Když jsem se dostal do druhé půlky filmu začalo to být trochu víc přehnané, (hlavně ta rozlučka se svobodou). Ale ani po ni se to už nezlepšilo a film už toho moc do konce nenabídnul. Spíše bych doporučil film Kámoš k pohledání, který je podle mě lépe zpracovaný.                        Pozitiva: Reference na seriál Ztraceni. Negativa: Rozlučka se svobodou. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Typicky americká komédia s predvídateľným scenárom v centre, ktorej je chlapík bez charizmy a priateľov. Preto si musí svedka a družbov "kúpiť". Našťastie táto služba existuje ale v časovej tiesni dostane bandu nýmandov čo má byť akože vtipná zápletka. S takýmto osadenstvom americký scenáristi ľahko skĺznu ku genitálnemu humoru. Na konci síce ešte vytiahnu ideu priateľstva, aby vytlačili slzičku, keď už lásku nechali ležať v blate. Ale aj u nej si ešte nechali želiezko v ohni. Produkcia je kvalitná, herecké výkony celkom dobré, žiaľ príbeh slabý. ()

Jokerr 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mě mile překvapil, zasmál jsem se dost, samozřejmě, že to dost stojí na výkonu Kevina Harta ale i tak za mě supr film... ()

Reklama

Reklama