Reklama

Reklama

volejte Železnému

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 30 min

Obsahy(1)

Generální ředitel TV Barrandov, Vladimír Železný, je připraven každou sobotu přesně ve 12:00 odpovídat na Vaše dotazy. (TV Barrandov)

Recenze (32)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Lidský odpad! PS: Už sama existence takového pořadu paradoxně nejlépe vypovídá o stavu české justice a orgánech činných v trestním řízení...aneb co všechno se dalo u nás v 90. letech beztrestně ukrást... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Já se na toho prolhaného zlodějského hnusa Eisenkrafta, nemůžu ani dívat, natož ho poslouchat, vrchol odporného hnusu a arogance, samolibý zmrd par excellance se vrací, obratný manipulátor, lhář, darebák a jedna z největších polistopadových sviní ve službách hemerické fin. kabbaly na oblbování českých ovcí zahraničními propadáky, zpět na TV, to je radost, to zase bude podlostí, chlouby a vytahování, možná dojde i na nějaké ty koláče a grafy. Člověk který spolu s dalším jarmulkou Lauderem (židovský televizní magnát) nás daňové poplatníky stál přibližně 10 miliard korun, které jsme my všichni zacvakali za prohranou mezinárodní arbitráž (a nakonec za své odchodné z televize ještě od PPF dostal tučné miliardové odstupné, která předtím Železného dluhy vůči CME, přiznané arbitráži zaplatila!). Divím se že ho hamba nefackuje, že má odvahá někam vůbec lést, každý normální člověk který by byl v jeho kůži by chodil kanálama, a také se divím tomu, že mu tam do studia vůbec někdo volá, ale gojim hloupost je skutečně neomezená, a dá se na ní stále skvěle rejžovat, nakopat do prdele zmetka!:-) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Železný je buď magor, nebo génius. A jeho ochota po deseti letech v době člověku jeho typu naprosto nepříznivé opět týden co týden vyjevovat svoje názory na celý všehomír mě svým způsobem přijde impozantní. Myslím, že by šlo o nejoblíbenější pořad Davida Lynche, který by v něm našel dokonalý odraz dnešní doby. Jen už to nemá takový šmrnc jako tenkrát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Volejte Zloduchovi s vysokým IQ! Historie se opakuje jen název a sledovanost televizí je poněkud diferentní. Přesně deset let uplynulo od posledního vydání "Volejte řediteli" na televizi Nova, kde pořad zažíval každou sobotu v poledne značnou sledovanost. Železný se z Novy následně poroučel, aby za deset let šéfoval podprůměrné Tv Barrandov. Ambiciozní muž s velkým egem od té doby zestárnul, změnil šatník, ale charakterově se nijak nezměnil. Zvláštností v jeho staronovém pořadu bylo víno ve sklenici na místo vody a tehdejší dopisní korespondenci nahradila v drtivé míře elektronická pošta. Nový ředitel udělal ještě jedno opatření protřelého starého lišáka a sice svůj pořad nasadil proti souběžně vysílanému "Volejte Novu", aby tak poprvé a naposledy svedl boj o sledovanost, protože jeho tv s málo atraktivními filmy a pořady přes den i v prime time sleduje jen hrstka diváků. Je zajímavé vystavět svoji popularitu na pořadu, který kdysi rozdělil televizní národ na dva nesmiřitelné tábory. Kdo ví, jak to bude s voláním k zlému řediteli tentokrát. Doufám, že se najde nějaký odvážlivec, který mu položí pikantní otázku u které se zapotí, ale tenhle lišák podšitý by se vylízal z každého faux pas. Tak mu přejme úspěch v podobě upoutání pozornosti na svoji osobu, když po ní dlouhých deset let půstu tolik bažil. Mně tam chyběla jeho proslulá šachová partie s diváky. Dovolil bych si tedy navrhnout inovaci v podobě Člověče nezlob se! a šestku by mohl házet jenom Železný. Mé hodnocení: 20% ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, ale někteří lidé by měli chodit kanály a mají tolik drzosti, že ještě lezou na obrazovku a mudrují do éteru. Hnus. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Železný si myslí, že podobný pořad někoho stále zajímá. A jak on připomíná, po desíti letech, je to ještě horší jako dříve. Přehled amatérismu a egoistických a politicky angažovaných vlastních názorů v jednom velmi nevydařeném balení. Viděl jsem první epizodu a stačí. Člověk se musí prostě smát tomu, s čím si dovolí Vladimír Železný vylézt zpět na televizní obrazovky a někteří mu to stále baští jako by tu byly zase české devadesátky v plném proudu. ()

rt12 odpad!

všechny recenze uživatele

Co si musí říkat každé ráno Vladimír Železný : ,, My neodbytní, vychcaní zloději, s hroší kůží, se nebojíme lži, natož ukazovat svůj kuní ksicht v televizi. A komu se nelíbím, ať si prdku políbí. Hlavně, že to sype." Jinak by přece chodil kanálama ! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Jako by se zastavil čas. Je stále stejný i stejně kecá. Jsem zvědavý jestli se mu tv Barrandov podaří nakopnout. ()

Hans. 

všechny recenze uživatele

Samolibej, neomylnej a seriálovými bábami milovanej prorok je zpátky! Jedno je jistý, někteří lidé se nemění... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nemám ho ráda, ale ráda ho poslouchám. Je to profesionál v komunikaci a v umění přesvědčovat a pracovat s argumenty. Umí zdůvodnit nezdůvodnitelné a obhájit neobhajitelné. Je to velmi obratný manipulátor. Jedni ho obdivují, druzí mu spílají, ale nelze upřít, že je to výrazná mediální osobnost. Kdo zná nějakého ředitele některé z televizí? Já tedy kromě něj žádného. Nezastírá svůj židovský původ, otevřeně vyslovuje své politické názory a my s ním můžeme souhlasit nebo nesouhlasit, ale to nic nemění na faktu, že v televizi vystupovala už řada mnohem bizardnějších řečníků z řad politiků i umělců, z nichž mnozí by k němu měli chodit na lekce rétoriky. Na mne působí velmi uklidňujícím dojmem a někdy mám pocit, že mluví s diváky jako s dětmi. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Vláďa to má pořád v sobě. Uhlazený manipulátorský projev - okecávání všeho možného - chytlavost /mlel cosi o chanuce...wtf? :) /. Pro TV Barrandov je to velká posila. 45%. ()

PatoP odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Tak ako aj samotný účinkujúci. Táto relácia je propagovanie jej šéfa, ktoré mu to v tomto prípade zaplatí tv barrandov, a nie Nova. Splieta tu o svojom politickom ukotvení, ktoré súdneho diváka nemôže zaujímať, o tom, prečo bratia Česi hovoria "Ty vole", a o ďalších nezmysloch, ktoré s vysielaním televízie nemajú nič spoločné. O svojich víziách nechce nič prezradiť, ani nemusí, ako dopadne tv barrandov pod jeho vedením si môžeme domyslieť už dnes. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Návrat krále v očividně slabší formě a v otrochu horším formátu. Nicméně, stále působivý pohled na jednoho z největších profesionálů v české televizní branži. Povídání o víně je zatím dobrý začátek. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Televizní Hlubina myšlení je zpět a v plné formě. Se ztrátou věrného parťáka - zajíce Zazy - se vyrovnala s příkladnou statečností. Opět je připravena vše vysvětlit a dát do správných souvislostí. A stále čeká, zda se někdo konečně odváží položit základní otázku života, vesmíru a vůbec. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Pořad o fabletech. Návrat (komebak) legendárního Vladimíra "ředitel" Železného, který se vrátil zpátky do televize po desetiletém žití v džungli, pití vína a nespoutané erotice. Nepřetržitý souboj s internetem ("Pořad v televizi může mít třeba 20 minut, pořad na internetu může mít jen necelou minutu. Pak vás začnou ty kobry a kočky nudit."). Pod tímto pořadem leží kostra konzervatismu. Intelektuální satira na televizní vysílání. Kdy spadnou brýle? A co internetoví trollové přidají ruku k dílu a k celku? Přijde i Zaza? ()

Reklama

Reklama