Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Bear52023

Bear52023 (hodnocení, recenze)

Podľa traileru to vyzerá dosť dobre si myslím, ale čo sa Transformers filmov týka, tak tam už trailerom od dvojky neverím, takže som zvedavý.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Zda je tohle reboot není stále jisté, scénář vypadnul z té pověstné místnosti, která byla po tržbách TLK rozpuštěna. A pokud je ve filmu Barricade, tak to reboot není.

Je to celkem vtipné, konečně jiný přístup, který měl už přijít po druhém dílu a hned každý doufá v reboot. Upřímně jsem čekal, že si konečně s pátým dílem vše dají pořádně dohromady a přitom vznikl ještě větší bordel, nesmysl a zbytečnost.

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Jediné slovo by ale mělo znít : ROBOT.

Ať už to restartujou, nebo natočí pokračování, nebo si to udělají jak je napadne, pořád v tom vidím až moc CGI a až moc Bajovského stylu. Snad se pletu.

Ale vzhled Bamblbího v tom designu starého brouka, vypadá líp než ten supersport v prvním a druhém dílu.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Sygauras

Ne myslím že z části máš pravdu, pořád jsem doufal, že max bude Bumblebee vs jeden Decepticon tři už je trochu moc, i když pohled na Cybertron se mi líbí.

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Akira777

Tak to se velice omluvám. To úplně mění situaci.

Jak to není pátý trailer ale teprve druhý a nespojuje se to s transformerama od Mišky, tak to určitě bude pecka.

Omlouvám se za unáhlený názor.

na příspěvěk reagoval Akira777

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Sygauras

No on to oficiálně je spíše druhej Trailer, navíc bych už moc nedával to dohromady s TF od Baye, je možný že tohle restart.

na příspěvěk reagoval Sygauras

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Přiznám se že jsem ty trailery moc nesledovala, ale to co je v tomto 5 posledním, je už zase přehnané. Tohle se má odehrávat snad někdy kolem 80tých let (?) a v přitom v prvních Transformerech je řečeno že tam jsou poprvé a přitáhla je tam forelder kubes. Ve dvojce se ještě dokázaly krotit, trojku už totálně přehnaly, čtverka si jela úplně mimo jakoukoliv logiku a pětka to poslala úplně mimo realitu. každým dílem si podkopávaly stige.

Tady je zase přetrasformerováno až to tahá očmi. Jestli tohle někdy někdo dá dohromady aby to dávalo smysl, sežeru tu hromadu listí co je před barákem. Nasucho bez kečupu.

A to jsem se po prvním traileru celkem těšila. Potom už jsem trailery moc nesledovala a myslím že jsem viděla až teď ten poslední (přečetla jsem pár teorií a o čem by to mohlo být)

Zatím se opatrně těším, ale po 5 treileru nemám moc velké naděje že mě to bude bavit. Nemám ráda přeplácaný digibordel a tady ho bude asi hodně.

Podle traileru se ale špatně odhaduje co tam přesně bude, takže nevím. Moc dobře to ale nevidím a strašně ráda se budu mýlit.

na příspěvěk reagoval Akira777, tomas.malo

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Deryll

No já mám takovej fakt blbej pocit, že ten restart se nepovede úplně tak, jak si asi tvůrci mysleli. Když se něco natahuje jak žvejka postupně odpadnou i skalní, chápu franšíza je to výdělečná., ale ne až na kost.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Akira777

Souhlas to má a zároveň většinou i vtipné (více třeba Armageddon), ale TF mě tedy moc vtipné nepřišlo a ačkoliv se mi akce třeba líbila, tak ve mě asi nejvíce negativismu zanechalo právě to, jak vypadali samotní Transformeři v jeho filmu/filmech :(

na příspěvěk reagoval Akira777

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Akira777

Co to meleš? V 1 byla Cyberkrychle... Ta vytvářela nový umělí život a zabila Ultrona, vysala jeho jádro. Ve 2 byla Matrice... Ta naopak oživovala+ teraformační solární transformator. a Optimus tam dostal své díly. Ale, především tam byl Fallen. Prastarý zaporak. Ve trojce Archa a Pilíře... Skrze které projde Cibertron. Ve čtyřce jsou Rytíři a nanitova bomba a tak celkově je to o lovu Transformerů. Zde také poprvé Bay ukázal jak to bez té steroidové transformace nepůjde. To na co si tu teď všichni stěžujete! A 5 to vše zakončila Epickým odkazem na Artuše a Merlinovu Hůl... A jednu z tvůrců, zlou Entress. Plus odkaz na Unicron... Tak co to tu meleš o tom že šla jedná technologie proti druhé. Nechápu!? -_-

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

st.ranger

Jo na to si dobře pamatuji. Jako chápu, že u podobných filmů nelze očekávát kvalitní scénář bez debilností, ale většinou to fakt ti scénáristi řádně přehání s jejich kokotinama. Už v jedničce kdy The Cube zničila Megatrona a ve 2 ho následně oživila, je pro mě jedno z nejvíce WTF...

na příspěvěk reagoval Akira777

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

 To bude možná i první film, kde nebude třeba sehnat nějaký prastarý a do budoucna zbytečný artefakt.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Jednička od Baye je sice řekněme stravitelná, ale na opravdu dobrý úvodní film o Transformers neměla a nebýt Spielberga (ano řeknu to opět), tak by ani za moc nestála.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

prvý trailer nažhavil ale druhý a tretí su fakt top a dovolím si už teraz tvrdiť, že nebude problém kvalitou pokorit aj vačšinou ospevovanú jednotku od Baya ..to, že sa designmi chcú priblížiť viac pôvodnému seriálu je veľké plus ale nejako si nie som istý či to teda stále patrí do univerza k prvým 5tim filmom lebo to prostredie cybertronu a aj transformeri tam vyzerajú dosť odlišne ako vyzeral Cybertron a vojna na ňom v Bayových filmoch, čo neberiem zle tam chceli pôsobiť viac realisticky a tu chcú byť verný predlohe

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama