Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Komi98

Komi98 (hodnocení, recenze)

Jako, nevím, jak vám, ale mi se ten trailer fakt líbí.
Ale mám nesmírný strach. Děsím se, že v tomhle filmů opět ukážou až moc boje a války mezi robotama, a to by tu v tomhle filmu byt jednoduše vůbec nemělo..

Proto z toho mám zase pocit prvního dílu.
Ten pocit, že je to TF1 je ale opravdu velký. Což opravdu nemusí být špatně. TF1 je nesmírně super božský film, ale prostě tady jsem to čekal něco na styl Železného Obra..

PS: Ta mladá herečka je fakt kočka, která i bych řekl umí hrát skvěle.

 

Ale jinak je ten trailer rnaprosto úžasný..
Dle mého jeden z nejlepších trailerů roku.

10/10

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to na rovnaku pecku ako posledny diel Transformerov. Ha, ha.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dobrej trailer, Optimus Prime konečně vypadá normálně a né jako kdyby bral steroidy a měl s tím vážné problémy. 

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Jen si teda mohli odpustit dát do ukázky zničení Dropkicka, tohle mě už rozčilovalo u Bayformerů, naposledy bylo v ukázce prozrazeno, že Onslaught toho moc nevydrží.

Vypadá to zajímavě, scény na Cybertronu v ukázce působí poněkud rušivě, s ohledem na designy to skoro vypadá, jako kdyby ani do filmu nepatřily, ale jako úvod nebo celistvá sekvence uprostřed filmu to bude jistě zajímavé.

Tohle už vypadá jako celovečerní Transformers.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Vlastně kecám, koukal jsem ještě na Batman v Superman: Dawn of Justice, ve kterém kdyby nebyl nadějný Batman co by Affleck, tak by to stálo za hovno...

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Zack Snyder je pro mě někdo snad jenom kvůli výbornému Úsvitu mrtvých, který předčil i originál a potom také vizuálním orgasmem jménem 300 :-) další filmy jsem bral s nadhledem a nebyli vysvloveně špatné (třeba Muž z oceli byl vlastně super), ale dál jsem už nekoukal a ani to nemám upřímně moc v plánu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

To je možné :-) já prostě Bayformers rád nemám a jsem toho názoru, že Bay akorát s prominutím domrvil Transformers. Za tím si stojím, ale respektuji samozřejmě každého názor. Někoho se ta série líbí, proč ne.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Bay je sám o sobně noční můra pro značku Transformers... tenhle film by tu JEHO noční můru mohl odfouknout právě někam... pryč.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

HNUS! Vizuální fekál! Ty lidské postavy k tomu vůbec nejdou... Připomíná mi Sindibadovky.. za90! Ztěmahle paňakama jsem si hrál v osmdesátkach! Ale teď už je jiná doba! Celí to vypadá jako Bayova noční můra! Moje oči šli zvracet... O_o Jo a je to z českým dabingem ten trailer.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Akira777

To chápu. Na druhou stranu to nemá být tak megalomanský film, takže snad těch pár Autobotů a Deceptikonů doladí během následujících měsíců. Nutno říct, že u Bumblebeeho dost klame ten jeho styl brouka, na který nejsme zvyklý. Každopádně tomu filmu věřím více, než hlavní sérii.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Nevka

To sice jo, ale musíme si uvědomit, že už to nemá tolik peněz co Bayovi filmy. I když pokud to vydělá třeba se dočkáme i něčeho na Cybertronu.

na příspěvěk reagoval Nevka

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ten už tu byl.. už nevím jak se ta píčovina jmenovala. Uměl být neviditelný a byl zeleně chlupatý.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tohle bude větsí pruser .. Než ten chlupatej drak. Ktery mi to hodně připomína. -_-

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama