Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady romantických komedií, ve kterých nejlepší přátelé zjišťují, že tu pravou lásku mají celou dobu nadosah. Ale i když je to klišé jako prase, nebije to tady tolik do očí a to především díky ústřední dvojici, které to úžasně šlape a také díky celkem povedeným dialogům, které sice občas tančí na hraně trapnosti, ale nikdy přes ní úplně nepřelezou. Příjemná oddechovka. 70% ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Friends with Benefits 2.0. Upřímný, přirozený, dokořán otevřený, mnohdy neuvěřitelně trefný (jako třeba výstup Renee). Síla v dialozích taková, že si jeden takovej 2,5minutovej můžou tvůrci schovat k běžícím závěrečným titulkům. Sudeikis by se klidně dal považovat za nejmíň doceněnýho herce současnosti; absolutní komediální špička v tuhle chvíli. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// "Shiiiiit." "What?" "I-uh. I want to fuck you." "What? No!" "What do you mean, no?" "Wha- why- what did I do?" "Are you kidding? It's kinda hard. I mean... look at you. You're so pretty and you're vulnerable and it's just like you might be as well wearing a sign that says: solve all my problems with your penis." ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Velmi subjektivni, ale strasne moc se mi to trefilo do nalady a pokud patrite k lidem, kteri si dokazou dokanale komplikovat zivot, protoze delate proste rozhodnoti, o kterych vite, ze nejsou asi dobra, jen si nemuzete pomoci ... A vzdycky jsem nesnasela vetu, kterou vetsinou pronaseli moji pratele "proste jsem udelal, co je spravny", a tak si jeden si vzal zenskou, protoze to bylo spravny, tak si jina poridila dite s tim "spravnym". A ja tohle porad neodkazu delat, ty spravny dospelacky veci. Takze jo, radeji prohraju, s laskou, nez spravne vyhrat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama