Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Naprosto rutinní naháněčka s neprávem obviněnou, která se překažením teroristického útoku snaží dokázat, že je pořád na té správné straně barikády. Nenašel jsem tu prakticky nic, co by stálo za zapamatování, pokud nepočítám až legrační sled náhod, díky kterým se vše nakonec v dobré obrátí. Nepotěší ani neustálý stín 9/11, který už bude v amerických špionážních thrillerech nejspíš na věky. Herecky dokázal zaujmout snad jen Brosnan, jinak bída a šeď, což platí zejména pro Millu Jovovich. McTeigue tentokrát nepotěšil. 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $3,629,000▐ mohol to byť len taký všedný video film s pomaly vyhasinajúcimi hviezdami Brosnanom a Jovovich, ale nakoniec mal to pod opratami obratní James McTeigue a ten čo to z toho vydoloval, celkom svižný thriller s dobrou akciou a vypätými scénami /60%/ ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

„Utíkej, Milo, utíkej, honí tě Brosnan divokej…“ Mile natočené, avšak nemile unylé a fádní honění Mily napříč Londýnem. Prostě takové nedomrdlé Tři dny s kondomem osazené asexuální Redfordvičovou a precizně záporným Bondem, co se jí snaží Piercnout skrz hlavu. Ale pokud zrovna nemáte do koho píchnout, je to určitě lepší než monoskop nebo počítání hrbolů v omítce. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to dosť podarený snímok, ktorý rýchlo odsýpa a nenudí. Herecké obsadenie je presne podľa môjho gusta a teda to isté platí aj o samotných hereckých výkonoch. Pierce Brosnan a Milla Jovovich k sebe poriadne pasujú. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak dialógy. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú veľmi známe a pekné piesne. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Rozhodne ma ale nenapadá žiadna skupina ľudí, ktorej by som tento snímok nemal odporučiť, myslím že ho ocení každý fanúšik filmu, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelná Milla nasere dokonalého záporáka Brosnana tak, že to radši zabalí sám. No není to tak přesně, ale tento film nemá vůbec žádný reálný podtext. To, co si špionské filmy tak těžce často budují (tedy jakousi aspoň jakože reálnost), je tady popřeno tolikrát a takovými způsoby, že to není už ani vtipné. Akčně to také není nic extra, kameraman si rozhodně nevybral ten nejlepší den a scénárista to asi psal u několika deci vína. Fantasmagorie, na které zaujme akorát tak Brosnan. O to větší škoda rychlého konce. Stručně řečeno - Brosnan v roli Willisova Šakala a Milla jakoby francouzský komisař Claude Lebel. Jen ta reálnost je prostě úplně v tahu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama