Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud máte doma terárium, v něm tři hady, z nichž dva nechtěj spát a jeden nechce žrát, tak toho jednoho utraťte a těm zbylým dvěma pusťte Survivor. Možná, že když se občas objeví Bond (nemyslim toho przniče Krejga), tak se na chvilku s nervózním "sss" proberou, ale nakonec je to dokonale ukolébá ke spánku, ale bacha, aby to nebyl spánek věčný. Něco podobnýho se totiž stalo mně, podařilo se mi u toho třikrát vytuhnout a tudíž to považuju za solidní film pro uspávání jak hadů, tak i kojenců. Nejde totiž v podstatě o nic jiného, že se dva honěj a vy jen čekáte, kdo koho dožene. Za balast se pak dá označit 75% filmu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pane bože zač mě trestáš... Říkal jsem si nejdřív co tu má zase ta banda kverulantská za problém, ale musím jim dát tentokrát za pravdu. Tohle se vážně nepovedlo. Je mi líto Pierce který dokázal, že ani jako chladnokrevný zabiják v obleku by se neztratil, ale jeho místy extrémní neschopnost je až zarážející. Ok dokázal bych ještě v rámci dějových klišé odpustit, že nemůže po celej film nahnat a zabít jednu nehorázně šikovnou puťku která evidentně moc akčních schopností nepobrala, ale ten konec to už je totální parodie a já souhlasím z Lacem, že v tomto případě dostal záporák co si zasluhoval. Škoda mohlo to dopadnout o dost líp, ale holt není každý den posvícení. Každopádně Pierce má na víc o tom není sporu. Snad se příště pochlapí.30% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Je to síce, čo sa týka rozprávania značne retro, ale žiadnu nostalgiu za priamočiarimi thrilermi vo mne Survivor nevyvolal. Berie sa nesmierne vážne, aj všetky svoje klišé a nám tak neostáva sa buď previnele baviť, alebo chytať za hlavu. U mňa to bolo tak na preskáčku, pričom v každej ďalšej scéne som sa utvrdzoval v až smiešnej predvídateľnosti deja. No a v podstate v tom spočívala aj jediná zábava z filmu vyplývajúca. Prípadne so sa zabavil na tom, že nadriadená agentka aj po tom, ako záporák odpáli nejakú budovu v Londýne, tvrdí, že hlavná hrdinka vytvára konšpiračné teórie. Ako čistá oddychovka po náročnom dni večer v telke to obstojí, ale v podstate ani nechápem, prečo to išlo v USA do kín a nie hneď rovno na DVD. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DĚLÁME TO PROTO, ŽE VĚŘÍME V ONU STAROMÓDNÍ PŘEDSTAVU O ZEMI, ŽE? NEBO ASPOŇ V TO, ŽE MUSÍME CHRÁNIT NAŠE OBČANY. NAŠE PŘÁTELE…“ /// Milla se snaží pomáhat a chránit. Jenže se to trošku posere, takže pomáhá a chrání hlavně sebe. V tom bordelu má kurevskou kliku, že ji honí důchodce (stejně jako by měl kliku každej důchodce, kdyby ho honila Milla). Za odhalení spiknutí (+ další jakýsi nesrozumitelný pohnutky), ji jde ztrestat zlej strejda Brosnan, kterej se sem bohužel pranic nehodí. Ne že by nedělal svinský věci, jen je prostě divnej (zřejmě taky nikoho dlouho nehonil). Tempo to celkem drží, ale je to dost dementní. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při výbuchu mám orgáč. 2.) Baví mě, když Millu J. honí zombíci. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Musím tady souhlasit s většinou komentářů,že film byl docela ohraný a takových nápadů s teroristickou tématikou zde bylo už mraky,ale mně se pořád zamlouvají.Film nebyl bůhvíjak dobrý,ale na 96 minut zábavy to bohatě stačilo.Milla Jovovich je známa především díky roli v Resident Evilu,ale zde si zahrála diplomatku,která se vždy objeví v nesprávnou dobu na nesprávném místě.Má smůlu,ale vždy se odtamtud dostane pryč s pořádnou dávkou štěstí.Pierce Brosnan si zde zahrál roli nájemného zabijáka.První role Brosnana,kde figuruje jako záporák.Konec nebyl špatný.Film neurazil.Hodnocení:65% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama