Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby Celosvetovo $3,629,000▐ mohol to byť len taký všedný video film s pomaly vyhasinajúcimi hviezdami Brosnanom a Jovovich, ale nakoniec mal to pod opratami obratní James McTeigue a ten čo to z toho vydoloval, celkom svižný thriller s dobrou akciou a vypätými scénami /60%/ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

OBROVSKÉ PŘEKVAPENÍ!!! ŠEREDNÝ TRANĎÁK MILOŠ JOVOVIĆ VYPADÁ VE SVÉM POSLEDNÍM FILMU NĚKOLIKRÁT SKORO JAKO ŽENSKÁ! Konkrétně vždy tehdy, když ho kamera zabírá z velké dálky, ve tmě, nebo zezadu, což ale bohužel není příliš často... Ale naopak metrosexuál Brosnan nám od Bondí sérky zmužněl a jeho "Watchmaker" se mu na rozdíl od Bonda dá věřit, líbil se mi. No a Angela Bassett je hezčí než za mlada. Možná je to tím že jsem se tak dobře najedl, ale celková atmoška se mi jeví jako uspokojivá, děj je příjemně mozkovýplachový i nechtěně zábavný (60+ IT specialistka s vizáží uklízečky nebo kantýnské), hudba vhodně dramatická, kamera minimálně skákavá a určitě mě tenhle špionážní akčňák bavil víc, než lecjaká Neesonovka nebo Stathamovka. Ale konec je standardně pitomý a čtvrtou fakt nedám, to bych byl magor. ()

Reklama

darkreider 

všechny recenze uživatele

Krásne béčkový záver aj s hláškou, škoda, že cesta k nemu nebola tak uvoľnená ako hlavná myšlienka. Milla je permanentne v strese, čo je pre ňu nezaujímavá úloha a tak sa na ten jej ustaraný kukuč moc dobre nepozerá. Pierce s ľadovým výrazom je fajn, ale nestačí to. Zaslúžilo si to viac pritlačiť na pílu a viac si robiť zábavu zo všetkého okolo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Aj niektore bourneovky majú scenár tupý ako bagandža, ale stále majú drajv. V Posledný prežije je však tak veľa blbostí, že film nedokáže gradovať (Šéfka bezpečnosti nevie, že má v ID karte sledovaci čip? A pri prvej príležitosti sa nechá natočiť na video s vražednou zbraňou v ruke? A potom ide do bytu zavraždeného? A po čo? Po nič. Len aby ju tam našiel zabijak...). McTeigue stále viac ukazuje, že či už s Wachowskimi alebo bez nich, je len béčkový režisér a V AKO VENDETA bol malý zázrak. Akcia nevýrazná, Brosnanova úloha nedotiahnutá a de facto neschopná. Kopa chýb (ktoré by sa dali ľahko odstrániť) degradujú tento triler medzi video béčka. THE NOVEMBER MAN nemal omnoho vyššie IQ, ale mňa potešil, lebo z neho sálala určitá vášeň pre žáner, Survivor je len taký trikrát vylúhovaný pigi čaj... ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívalo, ovšem bylo to na spoustě místech nedomyšlený. Spousta věcí nebyla ve filmu vysvětlená a dalších několik bylo nepochopitelných. Tolik nejasností jsem ve filmu ještě neviděla. Proč si hrdinka nekoupila čepici a brýle aby ji bylo hůř poznat? Kde vzala nový pas? A jak na konci vysvětlila, že to nebyla ona? Navíc Milla od začátku kouká jako vyděšený štěně, co nic nechápe, ale přesto dokáže vodit za nos a následně i zpacifikovat nejlepšího nájemného vraha. No nechápu, prostě. 2,5* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama