Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (474)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na poli zvířecích animaků je to druhá liga (i dcera chtěla ať přepnu na Pixarovku), ale dá se na to koukat. Průlety New Yorkem jsou nádherné, ale zvířecí animace nic moc, scénář chaotický. Opravdu jediná zapamatovatelná postava je bílý králíček se skromným cílem vyhladit lidstvo. P.S: Nepovede se mu to. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze jsem cekal o moc vic. V dnesni dobe uz nestaci mit jen partu vice ci mene sympatickejch zvirat, ktery nekam putujou. Sem tam je to sice vtipny, ale spis ve stylu, jeee roztomily zviratko, nez ze by tu byl nejakej vylozene megozni for. Tohle je podle me proste idealni animak pro mensi deti, u kteryho se budou rodice silne nudit. Jinak k tomu asi neni moc co dodat, i pres kratkou stopaz se film misty trochu tahne, ty nejlepsi vtipy byly predstaveny uz v ukazce a animace ani hudba k zadny spicce nepatri. Za me zklamani. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak předně, tohle je hlavně film pro malé děti. Pro dospěláckou eskortu už toliko né a i když je leckdo zvyklý, že i v těch animácích pro malé jsou sem tam vtípky pro doprovod, tady toho mnoho čekat nelze. Začátek je celkem vtipný a velice milý byl i konec. To mezi tím prostě jen tak prošlo. Dětem se to líbilo, což považuji za hlavní. Nejeden animák dnes už nudí i je. Já jsem ale od toho čekal víc. Víc těch fórků o tom co si myslí zvířátka, když paničky a páníčkové vypadnou do práce. Něco na způsob filmuV hlavě, ale zvířecí... Leckdo tam sice pozná typické znaky chování těch svých miláčků - andulka pinká zobáčkem do sklenice, kočičák kope do hračky, pejsáni zkouší všechny možné typy grimas a vrtění ocáskem..to je ale asi tak vše. Dál už je to jen pohádka, protože zvířátka ve filmu řídí auta atd... Jedno vidění v klidu přežijete, dokonce i druhé a možná i třetí. Ale pokud bych měl film doporučit jako super animák pro celou rodinu, tak to bohužel... Škoda, že už nejsem prtě :-(. Hvězdu navíc dávám za účast jezevčíka! Tři granule. * * * ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem si začala zvykat, že jsou animáky tak vymakaný, že v nich polovinu děje a narážek plně pochopí jen dospělý. Nehledě na scénáře, které jsou kolikrát vymakanější, než u kdejakého hraného blockbusteru. Tajný život mazlíčků měl výbornej trailer, z něhož jsem si ale neuměla představit děj. Nuže, celý trailer se de facto odehraje v první desetiminutovce filmu a zbytek je klasická survival road movie, kterých už jsem viděla tucet, a ještě ke všemu je většina skečů opravdu dělaná tak, aby se jim zasmála hlavně dítka. Ale na to, že jich bylo plné kino, ten smích taky nebyl častý. Co se mi líbilo, a jako jediné do konce filmu neustále bavilo, bylo typické chování pro jednotlivé zvířecí druhy. Hodnocení mi tápe mezi dvěma a třema hvězdičkama, ale tak špatné to nebylo, jen jsem rozmlsaná povedenější produkcí. Krunýř to smeť, je to za tři bobky. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Premýšľam ako čo najlepšie ohodnotiť tento film. Illumination sa akosi snažia dostať medzi veľké esá ako sú Disney a Dreamworks a musím povedať, že celkom sa im darí. Najmä vďaka ich mimoňom. Teraz však prichádzajú s originálnym filmom, ktorý nám má hovoriť o živote našich domácich zverov. A musím povedať, že trailery ma dosť navnadili na to, aby som si to pozrel. Zvedavosť bola veľmi veľká. A tak som konečne kúpil lístok, sadol si do kina a pozrel si to. A hoci môžem povedať, že som s výsledkom spokojný, nemyslím si, že by som si film pozrel znovu. Môžem potvrdiť, že animácie sú vynikajúce a rovnako aj postavy príbehu stoja za pozonosť, no nemôžem to isté povedať o dejovej línii filmu, ktorá je veľmi jednoduchá a veľmi ľahko odhadnuteľná. Plus máte pocit (alebo teda ja som mal pocit), že už ste to v minulosti videli a neprináša to so sebou nič veľmi originálne. A rovnako mix je pre mňa aj humor. Občas to má skvelé fóry a človek sa neustále smeje, no potom vytasí vtipy, ktoré mi vtipné neprišli. Verím, že viac si film asi užijú decká než dospelí. A je to trošku škoda. Lebo z tohto mohol byť film pre celú rodinu. A akosi to nevypálilo podľa predstáv. Nemôžem povedať, že by som si to neužil, no neviem si seba predstaviť, že by som si to pozrel znovu. Určite to bolo lepšie ako minulého roku film The Minions. Myslím si, že sa mal viac sústrediť na ich tajný život doma a humor smeroval týmto smerom, než príbeh, aký sme tu reálne dostali. Najmä po tom, čo človek videl trailery, akosi ostane pocit, že sme nedostali to, čo sme reálne od filmu chceli. Hodnotenie: B- ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • Na začátku filmu hraje „Welcome To New York“ od Taylor Swift a na konci, když se páníčkové vracejí domů, hraje „Lovely Day“ od Bill Withers. (SONY_)
  • Ve filmu se objeví pár odkazů na animák Já, padouch (2010). Například píseň "Happy", hrající v jednom autě, která je oficiální písní filmu Já, padouch. Nebo kostým jednoho ze psů na konci filmu. (MeanWhile)
  • Vodca skupiny zvierat sa volá Snowball. Táto skupina nenávidi ľudí kvôli zlému zaobchádzaniu s nimi. V knihe "Zvieracia farma" od Georgea Orwella je takisto postava menom Snowball. Ide o jednu z dvoch ošípaných, ktoré vedú revolúciu voči ľuďom, ktorí rovnako nešetrne zaobchádzajú so zvieratami. (Weezy22)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama