Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

duklak2

všechny recenze uživatele

Čínský masakr. Viděl jsem asi půl hodiny a dál sem to nezvládl. Bylo to tak "komické", že jsem musel odejít od televize. Brankář chytá kung fu stylem. To může být opravdu možné jen u občanů, kteří mají oči tak nějak ze "šikma":-) Po delší době mě napadlo, že si film pustím na DVD, ale nakonec k tomu nedošlo. A ani mě to nemrzí. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Po zvážení jen 2*.....pár dobrých vtípku a akcí se našlo, ale koukat se na digitálního mičudu omrzí dřív než by se mohlo zdát. Ale což, ona je většina parodií dementní, jenže když si celé mužstvo stoupne před branku a snaží se dát gól zatímco obránci místo bránění čumí a fandí gólmanovi, člověk se začne nudit.....fotbalu je v tomhle filmu minimum, zápasy připomínají spíš šachy kdy se týmy střídají a chvílemi ring, protože se to tam všechno mastí. U mě jasně vyhrála Kung-Fu Hustle...už proto že tam neprznili fotbal. ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

V žánru "fotbalová komedie vycházející z bojových umění shaolinů" je tenhle film nejlepší. A asi taky jediný. Pošahanost sama dovedená do stavu dokonalosti, která diváka buď strhne nebo znechutí. Doporučuji všem fandům fotbalu, ale i jeho zapřísáhlým odpůrcům, protože takhle jste se ještě u fotbalu nenasmáli. Já brečel smíchy, několikrát. 100% = 5/5 ()

baruss odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy má človek šancu zhliadnuť film, pri ktorom sa musí červenať od hanby keď ho pozerá.. Futbal priam milujem, a ako vravím a možno sa o futbale dobrý film ani natočiť nedá.. Na svetovej filmej scéne chýba kvalitný film o svetovom športe číslo 1. Jasnééé, tento pokus o komédiu treba brať s nadsázkou. Aj keď si odmyslím všetky prvky, ktoré absolútne zhovaďujú futbal, aj tak si myslím, že: Komédia pri ktorej sa človek nezasmeje nieje komédia.. Mne to pripomínalo animáky čo bežia na supermaxe (či ako sa to volá (JETIX)), ďaleko lepšou športovou komédiou je Vybíjená, tiež prehnaná ale strašne vtipná.... čo dodať na záver... zakončím to jediným pozitívom, ktoré film mal... pre mňa ako aktívneho futbalového rozhodcu bolo zaujímavé(v podstate jediné pre čo som mal motiváciu film dopozerať), že všetky góly, ktoré vo filme padli by mohli byť regulárne uznané, svojím odborným okom som nezachytil jediný ofsajd, alebo situáciu kedy by gól nemohol byť uznaný.. ( samozrejme technické výnimky sú... poškodená konštrukcia brány.. všakže... Hráč ktorý sa zavesí na brvno = žltá karta... ale góly boli regulárne) ()

campix 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné, že Shaolin fotbal bude s fotbalem společné tak maximálně název a sem tam se tam nějakým způsobem čutne do fotbalového míče. I tak odcházím od tohoto počinu Stephena Chowa značně zklamán. Kungu-fu Mela byla daleko smysluplnější a rozhodně také zábavnější. Já jsem neshledal většinu věcí kolem Shaolin fotbalu vtipných. Prostě se u mě naprosto minul účinkem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • Shaolinský fotbalista předvádí humornou poctu legendě bojových umění Bruci Leemu. Nosí stejný účes a hraje i ve stejné žluté kombinéze, jakou měl na sobě Lee ve filmu Hra smrti. Když ho odnášejí z hřiště, tak má na sobě stejné brýle, jaké nosíval Lee, a leží na nosítkách ve stejné pozici, v jaké byl Lee položen v rakvi v Hong Kongu. (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama