Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kim dostane další nápad, a Jimmy se proto setká s dávnými klienty, kteří na něho pořád ještě mají pifku. Mike se snaží být pořád krok před Salamancovými. (Netflix)

Recenze (10)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme tu teprve druhou epizodu a tahle měla absolutně všechno. Nachova linka bezchybná, o tom se nemusíme bavit. Mike, který se jako jeden z mála dokáže postavit Gustavovi nám v závěru moc klidu nedopřál, což jen ukazuje, jak je Gus unikátním a velkolepým antagonistou. No a nakonec Kim, jež této velejízdě nasadila korunu a skutečně nás přesvědčila, že její postava je nepostradatelná a o dost propracovanější, než se v začátcích mohlo zdát. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám takovej menší problém - vůbec si nemapatuju, o co tehdy se Sandpiper šlo. Byl to ten domov důchodců nebo něco jinýho? No, snad je to jedno a nebude na tom moc záležet. Dougova žena mi každopádně leze pěkně na nervy. Bože, to je ale příšerná ženská, a jejího muže fakt lituju, chudák. A ještě podvádí na daních... Bylo pro mě potěšením sledovat, jak ji Kim konečně zatnula tipec. A po Nachovi už zase jdou ty bráchové od Lala se sekyrama. I když je zrovna dvakrát nemusím (Mně přijdou strašně takový umělý. Hrozně nereálný a komiksový. Možná měli působit děsivě, ale mě spíš připadají vtipný. ¯\_(ツ)_/¯), ta přestřelka byla pěkně intenzivní. Ale nevím, jestli je rozumný stát nekrytý přímo před autem, kde sedí chlápek s pistolí a chystá se na vás vyjet. Hodnocení: doufám, že Nacho dostane dobrej konec, zasloužil by si konečně klid/10 ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saul a jeho sofistikované brikule na Howarda jsou boží a ukazuje to, jak je po tom všem jeho charakter ještě dál, než předtím. To samé a ještě více platí pro smím. Velká část příběhu se soustředí na vývoj v Mexiku a celá pasáž s Nachem je skvělá. Doufám v brzké propojení s Jimmym a jsem zvědavý, jakým směrem se to vyvine. PS : záběry na špinavé peníze a jejich purpose je geniální PS2: vývin postavy Mikea coby “prave ruky” Fringa, úžasné pohledět na každý jeho krok. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama